tirsdag 25. august 2015

Oslobunad jubileumsdrakt

Oslobunad jubileumsdrakt

Bunad for herre, dame og barn. Hver detalj i bunaden er grundig gjennomtenkt, og forteller en historie. Les mer om damedrakten her. Målet var å lage ei vakker og spesiell Oslobunad som både er tradisjonell og urban med ei rein form og eit flatterande snitt. Forkle og skjorte kjem i fleire fargar og avgjer dermed fargane på drakta.


Oslobunad jubileumsdrakt

Kvalitet, individualitet og eksklusivitet. Født og oppvokst i Oslo. Den lyseblå bunaden er uaktuell, den mørkeblå er grei, men har ikke falt pladask for den. Synes jubileumsdrakten eller. I forbindelse med 100-års feiringen for Norge ble Hundreårsdrakten til for å markere anledningen.


Den fargerike festdrakten går i rødt, sort og gyldent. Oslobunaden lagerfører damebunad på størrelse, kom innom vår butikk for å prøve. Kort venteliste på skreddersøm. Selv er jeg født i Oslo, vokst. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør.


Oslobunad jubileumsdrakt

Om hukommelsen min ikke svikter helt, var Klanen involvert i designet av denne drakta. Jubileumsdrakten for herre har lang bukse, halvlang jakke og mønstra vest. Nike hadde dratt frem mosegrønt fra glemselen fem år tidligere, og de passet naturligvis vel så bra på en jubileumsdrakt. Så vi sydde en drakt- og enda.


This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din!


Drakten har en rekke markblomster brodert på og kommer i lys eller mørk blå. Markblomstene er blomster som vokste langs Akerselva fra Maridalen til Oslofjorden. Husfliden leverer verken Oslobunad eller jubileumsdrakt. Riktig god jul og Godt nytt år!


Vi ønsker alle en fredelig julehøytid! Hilsen Eva, Mari, Vivian, Cathrine og Marthe Åpningstider i julen: Vi holder åpent frem til og med 23. Når dei fleste bunadbrukarane i hovudstaden likevel vel ein bunad frå ein annan stad i landet, seier det òg noko om kor viktig distriktsidentiteten og tilhøyret til Bygde-Noreg framleis er.


De fikk først kopiert både vest og knebukser. Men til tross for at bunaden er det nye it-plagget i den norske. Komplett Krødsherad bunad str (L), til salgs.


Mørkeblå Oslobunad ,. Kunne tenke meg den selv, men har bare hytte i Valdres, ikke noe slekt. Blir nok Oslo jubileumsdrakt på meg etter hvert,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg