mandag 24. august 2015

Marius håndkle grå

Marius håndkle grå

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Løft baderommet med nye detaljer. Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Fri frakt ved bestilling til butikk. Bytt hvor som helst, når som helst! Lydia håndklær i stilig stjernedesign i hvitt, grått og blått eller Aurea håndkle med søte, små hjerter gir farge og liv på bad som ellers ofte preges av nøytrale, hvite fliser.


Du finner et stort utvalg badehåndklær i tøffe farger og motiver, og Danika tilbyr håndklær i 1 økologisk bomull. Håndkle i Fairtrade-merket bomull! Bomullen i dette produktet er dyrket av bønder og arbeidere som har mer rettferdige handelsbetingelser og dermed har muligheten til å investere i produksjon, lokalsamfunn og en bærekraftig framtid. Finnes i flere fine farger! MANDARIN MEDI inneholder 1 bomull.


Marius håndkle grå

Mykt og delikat bomullsgarn velegnet til baby, barn og voksne. Passer utmerket til interiørprodukter som håndkle , kluter og grytekluter. Plagget må vaskes separat. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra India Denne kvaliteten skal utgå.


I det store vårt finner du håndduker i alle regnbuens farger og håndklær med vakre detaljer som hamam- håndklær. Ta godt vare på hånddukene dine så sparer du lommeboken og miljøet. På bloggen vår kan du lese hvordan du holder håndklær myke og rene. Nå endelig til både barn og voksen.


Disse sitter supergodt på foten og er deilige og varme. Ullgenseren har glidelås i halsen, som gjør at man enkelt kan lufte seg hvis det blir litt for varmt. MARIUS genseren er beregnet på str.


Behandling av genseren: Kan vaskes kun for hån uten tøymykner. Jeg kan strikke denne i hvilken som helst farger eller str. Vi benytter rene materialer som bl. Tradisjonelt og Tidløst design!


Marius håndkle grå

Se vårt rike utvalg av håndklær og kluter i tidsriktige farger. Mariusgenser til Barn, Body. Leon lys grå håndkle. Kjøp trygt i nettbutikken vår. Før fra 6NÅ fra 395.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg