fredag 7. august 2015

Dundyner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Dundyner

Se hele sortimentet her! Finn dundyner nå på Kensaq. Princess sine dundyner er norskproduserte, miljøvennlige og behagelige å sove under. Med en dundyne av god kvalitet holder du en behagelig temperatur natten gjennom, uten å bli hverken for varm eller for kald.


De har også lang leveti minst ti år, og våre medarbeidere har god kunnskap om dundyner og vedlikehold av dunprodukter. Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg GOLD dundyner til lave priser. Kjøp i butikk eller online på JYSK. En god dundyne er den aller beste dynen du kan unne deg.


Dundyner

I tillegg til at dundyner er svært holdbare, er de uslåelige når det gjelder kombinasjon av isolerende og pustende egenskaper. Likevel kan kvaliteten på både dunene, produksjonsmetoder og selve dundynene variere fra leverandør til leverandør. Ideelt sett består fyllet i dundyner bare av florlett og svært mykt innerdun, men det er som regel også en andel av ytterdun og mindre fjer som også er veldig smidige.


Problemer er at dun og små-fjær sitter jevnt på fugler, så det er ikke et fast punkt som avgjør når dun blir til små-fjær. Andedun, gåsedun og ederdun. Det beste av dundyner.


Bruk menyen for å filtrere på dundyner , fiberdyner, allergivennlige dyner og ulike typer dyner. Ved å filtrere kan du også lese mer om de ulike dynene og kvalitetene. Glem heller ikke viktigheten av en skikkelig god pute og behagelig sengetøy for en god natts søvn.


Som alternativ til dundyner fås i dag også dyner med fyld af kunststof, som typisk er hulfiber. I de lidt bedre kunststofdyner kan der være anvendt såkaldt mikrofiber. Fælles for fiberdynerne er, at de typisk er noget billigere end ”rigtige” dyner. Mange synes det er vanskelig å velge dundyner. Noen er frosne, andre er varme.


Dundyner

Den dynen som passer for noen, passer ikke alltid for andre. De fleste trenger to, mens noen, særlig eldre, har behov for tre dyner. VI SKAL HER PRØVE Å HJELPE DEG LITT PÅ VEG. Velg en dyne som passer dine behov!


Er du ofte varm om natten, eller ligger du og fryser? Velg mellom dundyner og fiberdyner, både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner. Ringsted Dun dyner og puder er 1 Made in Denmark. Hos Kid Interiør finner du behagelige dundyner og dunputer med ulike varmeverdier.


Dundyner

Hos oss finner du store og små, svale, varme og til og med ekstra varme dyner i forskjellige prisklasser. Dundyner kommer i ulike former og prisklasser. Gold dundyne er blant de aller beste vinterdynene vi har, med kanalsydde rom for dunet, ekstra tykk og varm i svært god kvalitet og komfort.


Dynen er svanemerket, norskprodusert og anbefalt av NAAF – Norges Astma og Allergiforbund. Nordicform er Norges største produsent og leverandør av dun med egen fabrikk, showroom og lager på Mysen. Denne artikkelen tar først og fremst for seg dundyner.


VÆR NØYE: Hvilken dyne du velger kan ha mye å si for hvor godt du sover - så her gjelder det å finne riktig type til ditt behov. Foto: HANNA SIKKELAND Vis mer. LES OGSÅ: En av fire har aldri vasket dynen.


Gjenbruk av dundyner Jeg hadde tidligere kjøpt to sommerdundyner jeg ikke ble fornøyd med. De hadde ligget ei god stund på lager uten at jeg hadde hjerte til å kaste de. I ”gamle dager” fikk man dundyner og puter av god kvalitet når man betalte litt ekstra.


Når dette sengetøyet etter mange års bruk får god service, kan det gi nydelig velvære. Ofte mottar vi gamle dundyner som gjenoppstår med vår renseprosess som ”nye” dundyner som ville ha kostet tusenvis av kroner i dagens marked.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg