fredag 21. august 2015

Sprosser til vinduer

Sprosser til vinduer

Kjøb vinduer til alle formål. Vindussprosser gir huset sjel. Sprosser kan Byggmakker hjelpe deg med. Vi kan tilby deg gratis måltaking av dine vinduer og et uforpliktende tilbud på sprosser til ditt hus.


Våre lokale forhandlere gir deg god oppfølging og personlig service! Vi gir deg fire ulike løsninger. Vimax sprosser er neste generasjon. Hvis du går for en sprosse som er ubehandlet, må denne males på lik linje som annet treverk.


For mange er klassiske vinduer synonymt med sprosser. I tillegg til å se vakre ut, vil de forhindre innsyn samtidig som de bevarer utsyn. Det er en enkel og virkningsfull detalj som tilfører huset ekstra karakter. Vi gir deg mange alternativer å velge mellom, og anbefaler at du tenker på fremtidig vedlikehold (og vindusvask!) før du bestemmer deg.


Hvis det er ei balkongdør og et vindu som står ved siden av hverandre, tar vi hensyn til at de liggende sprossene flukter. Vårt store sortiment med kjente varemerker utøkes hele tiden og skal gjøre oss til et av Norges største byggevarehus. Fjern beskyttelsestapen, og start med at klistre midtersprossen på.


På samme måde sættes der dobbeltklæbende tape på de to korte sprosser , inden de monteres. Og i løbet af en times tid er vinduet forvandlet til et sprosset vindue, der i stilen passer med terrassedøren. Kan monteres på begge sider av glasset. Glasslisten som holder ruten på plass er litt skrå, og for å få sprossen til å passe, må kappsagen vinkles litt. Her innstilles den til å skjære i en vinkel på grader.


Når listen legges på, ser man at vinkelen passer veldig bra. Nå kan det måles opp, og listen skjæres til i den andre enden med samme vinkel. Var da pene sprosser det sOPp. Ser ut til at jeg vil forsøke meg på å kun ha ett kryss på rutene.


Det var ikke så lett å vente til butikkene åpner, så jeg lagde meg en provisorisk sprosse, for å se hvordan det ble. De består av noen gamle lister, og det er heller ikke frest ut noe spor i de. Hver sprosse blir spesiallaget etter kundens ønsket inndeling og nøyaktige mål.


Hvite sprosser reduserer ikke dagslyset inne. Det er som nevnt mulig å velge sprosser til mange av vinduene våre. Tradisjonelt sett er det kanskje trevinduer med sprosser det første man tenker og det finnes naturligvis i sortimentet, men også aluminimumsvinduer og til og med PVC- vinduer kan man få med sprosser.


Anna farge vert levert mot bestilling. Dei vert festa på vinduet med plastpluggar, men kan også leverast med sprossehengsler. Ved bestilling av sprosser er det viktig å ta korrekte mål.


Sprosser til vinduer

Våre standard sprosser 62mm og 90mm. Vi har vinduer med sprosser utstilt hos flere av våre forhandlere, så ta deg gjerne en tur innom for å kikke og bli inspirert. Post og losholt brukes. Monteres utvendig med klips, som gjør at sprossene enkelt kan tas av ved rengjøring og vedlikehold.


Hvite avtagbare sprosser leveres i Aluminium, i bredde 2 eller mm. Passer til vinduer , balkongdør, fastkarm. De klassiske sprossede vinduer tilfører huset en original charme uanset hvilket materiale, du vælger – og hos os kan du få mange af dine individuelle ønsker til et vindue opfyldt.


Sprosser til vinduer

Nye vinduer med sprosser fra Jydsk vindueskompagni leveres med års garanti i materialerne træ, træ-alu, mahogni og plast, og alle varianter er naturligvis. Arild Bjørge Johansen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg