torsdag 20. august 2015

Hollywood speil ikea

Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Free Shipping on All Orders Over $49. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.

Runde speil og store speil — speil for en hver smak. Har du noen gang lagt merke til hvor mye et speil kan gjøre for et rom? Et speil kan skape dybde i et rom og gjøre at et rom føles større og lysere.


Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad. Speil , speil på veggen der! Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal. Med et speil med lys vil du ikke bare kunne se deg selv bedre, men det vil også gjøre hele badet lysere. Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.

Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Rammen er bredere under speilet og danner en liten hylle som du kan legge sminke, mobiltelefon eller lommebok på. Passer i de fleste rom og er testet og godkjent for bruk i baderom. Passer parfekt over sminkebord og som sminkespeil.


Med speilen følger det med lys LED lyspærer. Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen. Mange av speilene våre kan henges opp både horisontalt og vertikalt, så bare velg det som passer deg.


Dette speilet kan utleveres på vårt lager etter avtale. Her kan du lese mer om frakt og betingelser og du kan kontakte oss om du har noen spørsmål. Vi har vårt hovedlager i Ytre Enebakk. Hollywood rundt speil.


Vi gjør oppmerksom på at varen du bestiller ikke er på lager, men blir bestilt ved kjøp. Et moderne speil med speilramme. Kantene i rammen er slipt og selve speilflaten er fasettslipt.

Kanten rundt speilet er malt i sort og speilet kan henges. Det er to touch-knapper på fronten, hvor du kan justere mellom kaldt og varmt lys etter behov. Med touch-knappene kan du også justere lysstyrken etter eget ønske. Et annet tips: Vil du unngå masse hull i veggen etter skruene på både speil og lys kan du montere speil og lys på en treplate ( dette viser jeg i dette innlegget).


Jeg gjorde det først, men har nå montert både speil og lys direkte på veggen. Du trenger: speil – Kolja speil ( 9-) IKEA. MUSIK ( 22- pr stk) IKEA. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi tilbyr stående sminkeskap for makeup-salonger, frisører, skjønnhetssalonger eller studioer til make-up artister. Sminkeskapet har en benke og skuff for kosmetiske produkter, speil med lyspærer til make-up og elektriske kontakter for tilkobling av f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg