mandag 31. august 2015

Blå stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå , beskrevet over.

Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger. Dette er en lysere variant av Gustaviansk Blå. Hvilke farger passer til blått ? Blått er en farge som også er lett å mikse med andre farger, men noen egner seg selvsagt litt bedre enn andre.


Rødt og grønt er sikre kandidater, men også oransj og brente toner som sennepsfarger og litt sære gul-nyanser er fint til blått , sier farge-eksperten. Blått gjør seg også finfint på en kontrastvegg. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå.


Den lune nyansen gir tv- stuen den rette stemningen, sier stylisten.

I sydvendte rom kan en kjøligere fargeskala gjerne gi en positiv friskhet i rommet. Her kan man med fordel gå mer mot blått og grønt enn gult og rødt. Tvert imot” kan gi et godt resultat uten å bli “feil”, legger Smedal til.


Praktisk 3-seters sofa som enkelt omgjøres til en komfortabel seng. Slitesterkt trekk og puter i formstabilt skum. En flott sofa i en knæsj farge kan bli et fokuspunkt i stua di.


Sørg for at du velger en sofa som passer inn med stilen din ellers, og ikke gå for en knallrosa sofa om du mistenker at du blir lei etter et par år. BLI INSPIRERT av dette paret, som har en blå og en rosa sofa! Skap en lun og behagelig stemning i stuen. Hos oss finner du tidløse og komfortable møbler som gjør stuen din unik.


Vi ser både i motebildet og i interiørtrendene at spesielt de mørkere blånyansene slår kraftig an. De dype, blå fargene overtar rollen som sort har hatt, og skaper rom for nye fargekombinasjoner. Soverommet har godt av en rolig farge, gjerne i en dempet tone. Både såkalte greigetoner, og dempede blå - og grønne farger er beroligende.


I stuen kan du leke deg mer med farger, en fondvegg eller interiørelementer med aksentfarge som gir energi. Du bør unngå helt hvite farger på soverommet hvis du sover dårlig. Din største fargetabbe?

Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Sections of this page. Grethes stue er stor, luftig og herlig blå ! Blåfargen gjør stuen til en fest og samtidig et deilig lunt rom å være i. Grethe syntes alt ble så hvitt, så da malte hun veggen i den blåeste fargen hun fant – og plutselig ble stua som ny.


Mørk og mystisk om kvelden og nordisk ren om dagen. Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua. Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt.


Komfortable lenestoler, gyngestoler, reclinere og massasjestoler i flott design og god kvalitet. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. På soverommet vil du kanskje ha tykke, lystette gardiner med gardinkappe og lang gardinstang. I stuen er det kanskje viktigere hva slags stoff, stil og materiale gardinene er i. Trendene endrer seg fra sesong til sesong.


Denne sesongen ligger alt tilrette for at vi kan bruke mørke innekvelder til å leke oss med spennende mønstre og farger på veggene i stua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg