torsdag 27. august 2015

Oppussing stue 2016

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her.


Vi er også på vei inn i et nytt tiår, noe som gjerne markerer store endringer. En hyllest til farger. Det er masse du kan gjøre for å åpne den opp og få en. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Men i 20vil vi også se dypere og mørkere gråtoner og mer farger på.


En stue skal innby til både late kvelder under pleddet, og myldrende liv rundt spisebordet. Interiørtips stuen – Borge Riviera Maison. Alle flatene hadde godt av å bli pusset opp.


Ellers var innredningen preget av løse møbler som ga et uryddig uttrykk. Dette ønsket beboeren å rense litt opp i. Jeg ønsket meg en koselig stue , men finnes ikke praktisk anlagt og visste ikke hvor jeg skulle starte, forteller beboer. Her er noen tips til hva du bør tenke på når du pusser opp.


Det meste gjorde vi selv, men sliping, oljing og voksing av gulvet satt vi bort til noen som kan det. Det gamle var helt håpløst. Hjemmebygd og upraktisk. Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Ta gjerne utgangspunkt i et maleri du liker å ha på veggen eller en personlige gjenstand som betyr mye for deg, og som du ønsker skal ha en sentral plass i stua.


Det er ikke enkelt å sette en pris på oppussing , for det g år an å gjøre det både billig og dyrt. Her har vi prøvd å komme med noen priser fra vårt prosjekt. Prisene er basert på ordinær utsalgspris uten rabatter og kampanjepriser. Snekkerarbeid kommer i tillegg.


Er du en dyktig prisjeger, får du det billigere enn dette. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger.


Oppussing stue 2016

Jeg er så fornøyd og trives så godt i denne stuen. Vi valgte et litt røffere teppe her som tåler litt, ettersom det er denne stuen vi bruker mest – her leker vi hver dag etter barnehagen og ser på barne-tv. I skrivende stund sitter jeg i sofaen i dette rommet sammen med Nelia, oppe ligger Naia og sover. Spisestuen bør ligge i nærheten av kjøkkenet.


Det kan også være lurt å plassere TV-kroken i den mørkeste delen av stuen , slik at det blir mer behagelig å se på TV. Finansiering til å pusse opp stue. Har du funnet fargen din til stuen ? Oppussing av kjøkken, stue ,. Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua. Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt.


Oppussing stue 2016

Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre.


Ved større oppussing bør du derfor bruke fagfolk. Hent inn tilbud fra minst tre rørleggere slik at du kan sammenligne både priser og kompetanse. Det er også lurt å involvere fagfolkene tidlig i planleggingsfasen, slik at de kan fortelle hva som er mulig, og hva som ikke lar seg gjennomføre på ditt budsjett. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass. Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer.


Oppussing stue 2016

Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg