mandag 31. august 2015

Spisebrikker i kurv

Enkel og billig handel på Cellbes. Spisebrikker - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest.


Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Bordbrikker er perfekt både til dekor og beskyttelse til bordet.


Vi har et stort utvalg bordbrikker og spisebrikker som gjør seg godt både til hverdag og fest.

Våre brikker kommer i forskjellige størrelser, farger og mønstre. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Vi bruker ditt navn og anmeldelse til å vise offentlig på hjemmesiden vår. Din e-post er for å sikre at vi har mulighet til å komme i kontakt med deg.


Norges førende designbutikk. Kjøp HAY - Place Mat hos designdelicatessen. Vi gjør det trygt og enkelt å handle på nett.


LappeLiseS Quiltestue er en butikk som selger stoffer til lappeteknikk og klær. Vi selger Janome symaskiner og sytilbehør. En fin oppbevaringskurv gjør stor forskjell. Sorter barnas leker, eller få orden i gangen med flotte kurver fra Lagerhaus.


Smart og praktisk oppbevaring. Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser og esker. Norsk mønster fra AnnAKa. Praktiske spisebrikker i silikon fra danske OYOY. Her finner du en praktisk symappe, to mønster på slumretepper, spisebrikker , puter i flere fasonger, veggteppe, mønster på løpere og kurv.


Pynt opp stue og spisestue med duker, puter og løpere.

Kanskje noen spisebrikker for å beskytte spisebordet. Flere ulike farger, mønstre og stiler. Jeg tenkte å lage nissebrikkene av AnnAKa sitt mønster, men jag fant det ikke noe sted. Så da ble de inspirert av Rimfrost-mønsteret mitt i stedet. Det er både sølv og sortglitter dekor på siden, det i sølv vises ikke så godt på bildet.


Gratis frakt på alle kurver! Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Server og presenter matretter, kaker og snacks på serveringsfat, i serveringsbolle, i skål eller på brett.


Se hele utvalget av serveringsprodukter på IKEA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg