onsdag 12. august 2015

Peshtemal håndkle

Sjekk ut peshtemal håndkle. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Peshtemal -stoffet er laget av 1 bomull, og veves på tradisjonelle tyrkiske vevstoler.


Håndkleet er ekstra mykt og absorberende - og tørker raskt. Shalina hamam badelaken Hamam frotté. Hamam frotté har hamamkvalitet på forsiden og myk frotté på baksiden, og er laget av 1 bomull.


Håndklærne er myke, lette og tørker raskt. Deilig og mykt håndkle , laget i 1 bomull. Peshtemal håndkærne er laget på bakgrunn av en sterk tradisjon i Tyrkia.


Deilige peshtemal håndklær fra Tama Towels. Høy absorberingsevne. Vårt tynneste og letteste håndkle. Gul bakgrunn med hvite striper. Palace finnes også i rosa, blått, grønn, lilla og grått.


Pestemal, eller Peshtemal , Peshtamal er fra gammelt av brukt i Hammam, tyrkisk ba på grunn av godabsorberingsevne og det tørker raskt. Tynt og lett passer Pestemal Palace helt topp til spaog som dusjhåndkle. Passer perfekt som strandhåndkle eller bare som et lite pledd.


Spa- håndkle henter du ved inngang til garderobene. Bruk alltid håndkle til å sitte eller ligge på i sauna. Bruk av undertøy, lange badeshorts, shorts med lommer, badedrakt med skjørt eller lignende er ikke tillatt hos oss. Inkludert i entré: Lån av badekåpe, håndkle , peshtemal , tøfler, shampoo, balsam, dusjsåpe, bodylotion, frukt, te og vann.


Fri bruk av treningsrom, samt muligheten til å bli med på spa-aktiviteter og yogatimer er også inkludert. Hensynsfullt dekker deg til med håndkle eller peshtemal i sauna. Dusjer av deg svette etter sauna og dampbad.


Holder et lavt lydnivå i områdene som er merket stillesone. Sitter på håndklær eller peshtemal i saunaer med trebenker, slik at huden og føtter ikke kommer i kontakt med treverket. Du får utlevert et håndkle og en peshtemal i spa-resepsjonen på vei inn til garderoben. Legg igjen alle verdisaker i garderoben.


Det anbefales å ta av badetøy i alle sauna og dampbad. Du kan dekke deg til med peshtemal. Parkering: Innendørs fra 18- per dag, eller utendørs fra 15- per dag. De er store, tynne og vevd av kvalitetsbomull. Perfekte til ferien fordi de tar liten plass i kofferten, samtidig som de er på størrelse med store strandhåndklær.


De har høy oppsugingsevne, er vakre å se på, og de tørker veldig fort. Kanskje du ønsker et lite håndkle som er perfekt å surre rundt vått hår etter dusjing eller bading? Peshtemal (andre plasser kalt hamam towels eller turkish towels) er håndvevde håndklær fra Tyrkia, laget av bomull, lin og bambus. De er laget i en kvalitet som gjør at de absorberer fukt og tørker raskt. De veier lite og tar liten plass i kofferten.


Når får du som er BoligPluss-abonnent rabatt, og gratis frakt på alt i den amerikanske nettbutikken tamatowels. Kjøpte meg et peshtemal-håndkle , og det fungerte bra. I tillegg hadde tilgang på bodylotion fra The Well i garderoben virkelig vært kronen på verket.


Det var tilgang på sjampo, balsam, dusjgele og ansiktsrens i dusjen, samt håndsåpe på toalettene og i garderobene, så det eneste som manglet var bodylotion.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg