mandag 3. august 2015

Jotun farge eleganse

En grønnaktig hvit tone. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. En lun, flott mørk gråtone.


Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger ! Alt fra gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise for å nevne noen. En svært anvendelig farge med andre ord. Det handler om det unike og det handler om det vakre.


Det er detaljene som spiller hovedrollen idet vi ønsker et perfekt resultat velkommen. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og. Tonemessig er den rødere enn mange andre lillatoner, men først og fremst er det dybden i denne fargen som gjør den unik.


Jotun farge eleganse

Den er nærmest sortaktig i sin fremtoning, men med en lun undertone i plomme. En diskret og sofistikert gultone, som gir plass til andre aksenter uten selv å forsvinne i bakgrunnen. Lys og dempet, men med en tydelig tilstedeværelse! Denne fargen tilfører både magi, eleganse og dybde. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din.


En ydmyk farge med diskret eleganse. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Den rødere enn mange andre lillatoner, men først og fremst er det dybden i denne fargen som gjør den unik. Finn inspirasjon i Jotuns fargekart, se årets farger og trender og få gode tips til farger og kombinasjoner - og se hvordan du får det vakreste resultatet. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger.


En kvalitets farge med vakker eleganse og varm glød over seg som oser av luksus. Også flott til Bomull. Når det gjelder fargegjengivelse så er det viktig å merke seg at alle våre farger utvikles med unike fargeresepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Derfor garanterer vi at fargen du velger fra våre fargekart eller fargesenter, er lik i alle Jotuns malinger. Våre fargekart er merket med Jotun Fargetrygghet.


På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Pauls Blue, har soverommet fått en behagelig ro og god atmosfære.


Sengegavelen i skinn er fra danske byThornam. Stenersen, styling Hege Barnholt. Laveste Pris i Norske NettButikker?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg