onsdag 5. august 2015

Dekorstein hvit marmor

Valg av dekorstein avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her!


Eksklusiv rund hvit marmor fra Italia. Med dekorstein skaper du en vakker kontrast mot husvegger, trær, m.

Hvit marmor lyser opp blomsterbedet. Kan også fint brukes i krukker, langs husveggen, i lyskassa i kjellervinduet eller i dekorasjoner. Dekorativ hvit marmor som lyser opp blomsterbedet. Dekorstein er også velegnet som kantavslutning og dekke til bed. Når steinen leveres i sekker er den fortsatt delvis dekket av hvitt støv fra tromlingen.


HVIT MARMOR Ypperlig til bruk langs husveggen eller i lyskassa ved kjellervinduet. Marmoren kan også brukes som en dekorasjon i hagen uten blomster eller andre. DEKORSTEIN Av dekorstein har vi et bredt utvalg i mange forskjellige farger og størrelser på lager.


Det finnes utallige muligheter og det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage i hagen.

Kombinasjonen vann og dekorstein er effektfullt og spennende, noe mange har fått øynene opp for. Bruk av hvit marmor i f. Arctic White tromlet er en 1 naturlig Italiensk marmor fra Bergamo området som er tromlet rund. Denne er tilnærmet helt kritthvit, og den absolutt hviteste av sorteringene vi fører. Denne marmoren har samme bruksområder som knust singel, og kan benyttes til både gang og kjøre arealer.


Hvit dekorstein laget av italiensk marmor fra Bergamo-området. Pyntestein, eller ofte benevnt som dekorstein lagerføres i sort og hvit tromlet marmor og leveres i sekker a kg. Perfekt for blomsterbed og i krukker.


Den hvite marmoren er Bianco Carrara med innslag av grå farger. Den sorte er av typen Nero Ebano med innslag av hvite marmoreringer. Forbruk ca 1- 1kg pr m2. Produktet er midlertidig utsolgt.


Hagesingel hvit Hagesingel hvit. Bruk av dekorstein kan også være svært praktisk. Marmor er en relativt bløt stein og kan dessverre bli misfarget av underlag eller andre ytre påvirkninger. Vannet dreneres gjennom steinen og hindrer søl utenfor krukken.


MARMOR Marmor kommer fra det kjente steinbruddet Carrara i Italia, der mange av de store italienske billedhuggerne fant sine råvarer. Vi leverer tromlet marmor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg