mandag 31. august 2015

Felgrens aluminium

Felgrens aluminium

Blant skogen av felgrens -produkter ute på markedet har vi plukket ut fire som skal kjempe om å rense våre skitne hjul. To er syreholdige, og to er syrefrie. Det første du bør gjøre er å skaffe deg en god felgrens.


Vasker du felgene titt og ofte, så har du kanskje ikke så store utfrodringer fremfor deg, i hvertfall ikke utvendig. Bremsestøv og skitt legger seg like fullt på innsiden som et brunt belegg, og dette kommer først til syne når du tar av hjulene for sesongen. Aluminium -Devil er en ekstremt kraftig og meget effektiv felgrens for svært skitne og tilsmussede felger. Den løser effektivt opp fastbrent bremsestøv, asfaltrester og annen gjenstridig skitt som kommer fra vei og annen forurensing.


Den er utviklet for bruk på lakkerte stål og aluminiums felger. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Tuga Chemie Alu-Devil Special er en syrefri, fosfat fri høyeffektiv felgrens i gel-form som enkelt fjerner innbrent bremsestøv, skitt og annen forurensninger. Kan brukes på stål, aluminium , chrome, lakkerte, pulver lakkerte og høyglanspolerte felger. Kan man bruke CRC ELEKTRA CLEAN til felgrens.


Dette er kraftig avfettning brukt masse i industri. Effektivt rengjøringsmiddel for felger og dekksider av stål, aluminium og plast. Fjerner vanskelig, fet og oljete smuss, veisalt, bremsestøv, oksidering og lignende.


Premium – Utvalgte bilpleieprodukter med ekstra god kvalitet Biltemas Premiumserie er utvalgte bilpleieprodukter med ekstra god kvalitet. Turtle Wax felgrens fjerner smuss, inngrodd olje, bremsestøv og annen skitt fra felgene dine. Produktet kan brukes på de fleste felger: aluminium , stål og lakkerte. Fargeendring på skummet som legger seg på felgen gjør at du vet at den fungerer og når tiden er inne for å skylle av.


Felgrens aluminium

Er likevel en syrebasert felgrens , og bør brukes med stor forsiktighet. P21S sin felgrens har en tekst på flaska som tilsier at den skal ligge på felgen i 5-10minutter ved lave temperaturer, mens på nettstedet deres er det kommentert at den kan ligge opp til to timer. Ferro-Bet alu -rens er en kritikerrost felgrens og vaskemiddel for gelcoat, vant test i Finansavise med en blank tier av ti mulige. Men Alu -Rens er også godt egnet til å fjerne rustrenning og blåve rense aluminium før maling, vaske aluminium for grønske og lignende. Meget effektiv felgrens for stål og lettmetallfelger.


Egnet for chromede, lakkerte, pulverlakkerte og høyglanspolerte felger. En virkelig bra allround felgrens , uten syre og fosfor. I geleform, slik at henger godt på felgen under rens. Blør lilla når den virker. Leveres med en god trigger, som sprer godt.


Felgrens aluminium

Felgrens syrebasert liter. Må ikke sprøytes på lakk, krom, høyglanspolert aluminium , plast eller andre overflater. Et rengjøringsmiddel for bilfelger og hjulsider av stål, aluminium og plast. Gjør felgrengjøringen til en lek. Slik brukes produktet Spray på felgrensen og la middelet virke noen minutter.


Ferro-Bet Alu-Rens Fjerner oksidering på aluminium , svettende metaller og polert stål. Fjerner urenheter i overflaten på aluminium og gir bedre heft for etterbehandling. Produktet er også en fantastisk felgrens , og fjerner meget effektivt innbrent bremsestøv.


Den påvirke aluminiumen slik at den vil gi bedre heft for eventuell etterbehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg