tirsdag 25. august 2015

Atv henger billig

En maskin, hvor lek og arbeid blir til ett. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. For traktor, firhjuling, MC og scooter - se våre ATV tilhengere her!


Atv henger billig

Svært robust og praktisk tømmerhenger som er et selvsagt valg for den som har ATV og driver skogbruk. Våre selgere hjelper deg med transporthengere, flerbrukshengere, tipphengere, tømmerhengere og andre tilhengere til terrengkjøring. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. ATV henger med el-hydraulisk tipp (Kellfri) dag siden.


Smørepunkter på pendel og svingbart drag. Frontgrind kan forflyttes trinnløst på hovedramme etter behov. Kan enkelt bygges om til kombihenger med innleggsplan, kran finnes også som ekstrautstyr. Mer informasjon og bilder HER. Norges beste utvalg av ATV dekk.


Atv henger billig

Logic ATV - tilhenger Allsidig tilhenger med tregulv og lem. Rimelig utvalg av redskaper til ATV – kellfri. JavaScript seems to be disabled in your browser. Kraftig stålramme som stabiliserer henger og bunn. Mål, henger : Lengde: m. Hengeren kan laste opp til 3kg.


Hos oss finner du varehengere, båthengere, opplagshengere, skaphengere, hengere for ATV og andre typer tilhengere. Snøfreser til ATV Vi leverer snøfresere til ATV og UTV fra Canadiske Bercomac og Finske Rammy. Våre frontfresere er utstyrt med egen motor og muligjør konvertering av ditt terrengkjøretøy til en brøytemaskin.


Tårn med vinsj for ATV tømmerhenger. Til kombihenger (v.nr. 880). Passer også utgått tømmerhenger. Komplett med vinsj og svingbar kran for enkel løfting.


En ATV , eller All-terrain vehicle, er et motorkjøretøy med fire hjul beregnet for terrengkjøring. Andre vanlige navn på ATV er firehjuling, UTV, eller quad. I hovedsak er ATV -ene laget for å kjøre i terreng, men de finnes i flere ulike modeller som er konstruerte for ulike typer av kjøreforhold. Ulike motorstørrelser av ATV firehjulinger.


Du kan også kjøpe henger , trekk og winch i vår nettbutikk. Det nyeste på ATV fronten, må glede de som er opptatt av miljøet. Vi sender dekk over hele landet til markedets beste priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg