onsdag 5. august 2015

Labyrint hylla mini

Hvor har du lyst til å oppbevare yndlingstingene dine? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Hylle i sortlakkert metall fra Bruka Design. Vi elsker å style ulike ting i denne på de forskjellige hylleplatåene i hyllen ! Genial til all slags oppbevaring på kjøkken, ba stue eller entre! Kommer med skruehull til oppheng.


Labyrint är en stilren hylla i metall från Bruka Design. Skapa din egen hylla med de olika alternativa hyllplanen. Ett lekfullt sätt att skapa en dekorativ och praktisk förvaring.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre brukeropplevelsen samt få statistikk over hvordan nettsiden blir brukt. Med å fortsette å bruke nettsiden.

De utrolig populære hyllene fra Bruka Design i Sverige passer inn i alle hjem. De er produsert i pulverlakkert metall av høy kvalitet, og den er genial til all slags oppbevaring på barnerommet, kjøkkenet, badet, stuen og entreen - kort sagt - til alle rom. Lekker og praktisk hylle i kul mørkrosa lakkert metall fra Bruka Design. Hyllen kommer med skruehull til oppheng. Vi har det du behöver för att förverkliga ditt projekt.


Beställ på Stenbolaget. Norsk konkurranseprogram. Tre venner reiser til Daidalos sin skumle labyrintverden med vanskelige oppgaver, slim og ekle robotskapninger. Hvilken hylle passer ditt behov? Få inspirasjon og se gode hylle-løsninger her.


Labyrinten er for børn under år. Mini - labyrinten er en stjerne-formet labyrint med brædde-vægge. Hvis børnene kan finde de dyre-billeder i labyrinten , huske dem og selv fortælle det til personalet ved diplom-skranken, så får de et særligt børne-diplom. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til – direkte til innboksen din.


Finns i två olika utföranden, svart och vit. Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Vi holder til i Vestfold og driver med salg og produksjon av torv, jord og stein til hage og anlegg. Sundland Torv og Jord er eid 1 av Bjørnar Gjein.


Teppet er designet av Sara Szyber.

Den runde formen på teppet gir rommet et mykere uttrykk. Mønsteret til teppet er diskré, og labyrinten kommer fram ved hjelp av høydestrukturer. Eller hvorfor ikke bruke den som innramming til blomsterbed eller som blokk ved stolpebygging. Finnes i både antikk og skarp utførelse.


Handla enkelt online hos Ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg