mandag 24. august 2015

Rundbørste babyliss

Rundbørste babyliss

Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Et nytt tilbud hver dag! Find our Lowest Possible Price!


Rundbørste babyliss

Beauty Retailer In The US. See All Your Favorites And More! Pro 2Ionic med rundbørste har en ekstra slank og buet design som med ekstra lange plater utgjør en forskjell når det kommer til rettingen av håret. Dessuten har rettetangen keramiske varmeplater og en seksti-sekunders oppvarming som gir et perfekt resultat gang på gang. Babyliss Rettebørste AS551E Rotating Airbrush.


Varmluftsbørste 800W. Passer for mellomlangt til langt hår. Roterer i begge retninger. To temperaturvalg samt kaldluft. Gir en glansfull finish og herlig volum.


Ionfunksjonen nøytraliserer statisk elektrisitet. Til å begynne med var sortementet kun beregnet for det profesjonelle markedet, men ble senere utvidet med produkter til forbrukerne. En härlig keramisk rundborste som gör det enkelt att borsta håret, föna det samtidigt som det reducerar frissighet och lämnar håret mjukt och.


En keramisk rundbørste som gjør det enkelt å børste håret og sørger for at styling og føning går som en lek. Meld deg på vår e-avtaler og få super gode kjøp direkte i innboksen din. Det medfølger både et presisjons- og volummunnstykke, så du kan bruke det som passer ditt hår og din frisyre best. BaByliss – erfaring innen hårpleie.


Rundbørste babyliss

Leliévre sad i bagrummet af sin salon, og eksperimenterede med nye produkter til professionelle frisører. Børsten er konstruert av høy-kvalitetsmateriale med keramiske og ioniske egenskaper som sikrer en sterk og holdbar børste. Argan oil er basert på Argain Oil. Som er fullstappet med antioksidanter, næringsstoffer og vitaminer E og A, som gir en sterk hår og samtidig ha en positiv effekt på problem hud som eksem, psoriasis, gir etc.


Det har aldrig været enklere at glatte håret! Fønebørsten varmer opp håret så du kan style det akkurat som du vil. Med en fønebørste kan du få en salongføning hjemme. Det blir plutselig enkelt å rette, krølle eller skape volum. Grunnen til at denne teknikken er så knotete er fordi man trenger å bruke begge hendene, men med en hårbørste med føner trenger man bare én!


Rundbørste babyliss

Tilbud på profesjonelle hårbørster! Rundbørste , Langhårsbørste, Spikerbørste, paddelbørste, Naturbustbørste, Tangle Teezer. Se derudover produkter som hårclips, hårelastikker og hårbøjler lige her på siden.


Vi har kjente merkevarer og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg