mandag 10. august 2015

Utebord med benk

Med litt hjelp fra benkene våre får alle gjestene plass rundt bordet. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Utebord med benk

Se prisene for montering her. Stort utvalg av solide utebenker. Vi har benkebord og parkbenker til bra pris! Kjøp Utebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Sjekk ut Utebord Med Benk. Her ser du vårt store utvalg i sittebenker, utebenker og piknikgrupper for uteservering, park og lekeplass. Våre benker er av høy kvalitet og fås i flere forskjellige varianter, blant annet benker som kan støpes fast eller med betongunderstell. Disse egner seg godt på uteplasser hvor det kan være fare for tyveri. Enkelt utemøbel i klassisk design med faste benker.


Benkebordet er lettplassert i de fleste utemiljøer, slik som skolegården eller grønne fellesarealer. Utebord med benker til hytta, borettslaget, jobben, eller hjemme? Kraftig og solid håndlaget utebord i høy kvalitet med benker og ryggstøtte av kvalitetsfuru.


Vi tar bestilling og leverer over hele landet - send oss forespørsel med postnummer for eksakt fraktpris. Langbord og benker for sommerens mange hagefester! Treverket oljebehandles flere runder for å tåle det harde norske klimaet.


Utebenken leveres ferdig behandlet men krever allikevel noe vedlikehold i framtiden. Mer informasjon om dette sendes ut ved interesse. Våre bord og benker er designet med tanke på de som skal sitte på benken , så kvalitet og funksjonalitet står i høysetet, og vi har mange friske og spennende møbler å tilby. Våre kafésett passer til små uteområder mens de sammenleggbare campingbordene er perfekte til ferien.


Uansett hvilket hagebord du ender opp med , så har også vi hagestoler og hageputer som passer. Få inspirasjon til hvordan du kan innrede uteområdet din på bloggen vår. Sitter å ser etter tegninger på en rastebenk jeg tenkte å bygge.


Utebord med benk

Tenkte å bygge en benk av typen du finner over alt på bensinstasjoner etc. Bare i dobbel lengde. Legg de fem plankene ned ved siden av hverandre på stødig underlag med den fineste siden ned. Hagebord til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Lengde: 200cm Setehøyde: 30cm Bordhøyde: 55cm. Benken er stø og solid og tilpasses bordets lengde.


Solid og stabilt utebord i trykkimpregnert trevirke til barn. Fastmontert sittebenk på begge sider av bordet. Bordet kan lages i andre lengder også, gjerne ta kontakt for pris. Velg fra et bredt sortiment.


Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox! Kvalitets benker til offentlige miljøer. Benkene kan graveres med kommunevåpen, navn på sameie, borettslag el. Vi kan levere i ønsket RAL og med FSC godkjent trespiler.


Utebord med benk

Se også våre spennende, miljøvennlige produkter i reBnew! Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! Her kommer det flere nyheter om kort tid så følg med ! Et stort utebord og benk med plass til mange. Rusta, og alt av sitteputer på Kid.


Bordet og benken er det en hyggelig mann i Sverige. Du kan for eksempel innrede en hyggelig krok i hagen med to klassiske trestoler, eller lene deg tilbake i en praktisk, regulerbar stol midt på plenen og nyte solen. I stedet for stoler kan du også velge en utebenk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg