onsdag 19. august 2015

Hth vaskerom

Hvis du har falt for et HTH -kjøkken, kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH -sortiment. Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. Hos HTH vet vi at det moderne liv krever velvære, uansett om du har et stort eller et lite baderom. Derfor har vi skapt løsninger som kan passe til alle rom og alle budsjetter.


Få inspirasjon til hvordan badedesign kan skape et baderom som kan bli din oase av velvære.

Se alle badedesigner. Du kan sette sammen ditt nye vaskerom fra HTH med skapdører, benkeplater, håndtak m. Vårt materialvalg til vaskerommet er det samme som du kan velge til kjøkken, bad og garderobe. Dermed kan du skape en gjennomgående sammenheng i boligen din. Det er praktisk å ha en vask i rommet, når det også skal fungere som vaskerom eller grovkjøkken. Vasken signaliserer imidlertid nettopp at det er mer et arbeidsrom, enn en entré.


Til et multifunksjonelt vaskerom anbefaler vi derfor en diskret vask, i en design som matcher fargen på benkeplaten. Benkeplater til vaskerom fås i flere ulike materialer, akkurat som til kjøkken og bad.

Vi anbefaler at du tar deg god tid til å velge benkeplate til vaskerommet. Hvilken benkeplate du syns passer best til vaskerommet er en smakssak. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Vi hjelper deg å planlegge drømmevaskerommet.


HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Drømmer du om nytt kjøkken, ba garderobe eller vaskerom ? Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. HTHs kjente kvalitet også som Gjør Det Selv.


Med fornuftig innredning vil et vaskerom gjøre mange ting enklere i familiens hverdag. Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom ? Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser. Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg.


Bad Jubileumskampanj Vaskerom. Et personlig og trygt valg. La deg bli inspirert. Jeg skal bygge noe til å sette vaskemaskin og tørketrommel i et vaskerom på.


Pga vibrasjoner må jo dette være dønn stabilt.

Kan jeg benytte feks Litex til dette, eller vil det anbefales muring med feks leca el. En ting å være oppmerksom på når man innreder et vaskerom , er at det er et rom som tiltrekker seg rot. Det er her de gamle avisene forsvinner når ingen helt orker å kaste dem ut. Her ender ting som er ødelagte, glemte saker og klær som barna har vokst ut av. Så i et gjennomtenkt vaskerom er det plass til å gjemme rotet sitt.


Er du på utkikk etter fronter til kjøkkenet ditt har vi en mengde ulike design og løsninger, slik at du kan finne noe som passer deg og din stil. Hvis du har vaskerom ved siden av badet, garderoben eller soverommet kan du ønske deg en hel vegg som skap - med skyvedører både fra vaskerommet og det tilstøtende rommet. På den måten kan du legge inn de rene, brettede klærne rett fra vaskerommet og inn i skapet, uten tid brukt på å frakte vasken hit og dit. Vi bruker egne og tredjeparts-cookies for å forbedre tjenestene våre. Ved å klikke Godta nedenfor, godtar du dette.


Klikk Avslå for å deaktivere. Kjøkken, ba vaskerom og garderobe i Trondheim og Å. Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken, ba garderobe og tilbehør.


Finn lokal forhandler her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg