tirsdag 11. august 2015

Smartbriller

Den viktigste forskjellen mellom smartbriller og AR-briller, er at mens man kun får informasjon som puls, innkomne samtaler og SMS på små skjermer foran øyet med smartbriller som selges i dag, har AR-briller linser som bruker avanserte optiske prosjektorer for å generere hologrammer foran synsfeltet til brukeren. Snap lanserer nye kamera-briller i Norge Eksklusivt innhold for abonnenter. Prøv én måned gratis. Toshiba slipper Windows-PC i brilleformat.


Smartbriller til bedrift? Enkel bestilling - Rask levering!

Det ønsker produsenten bak ION Glasses å gjøre noe me og har annonsert smartbriller som ser ut som vanlige briller – og som faktisk også vil bli produsert i samarbeid med en produsent av vanlige briller. Nå samler de inn penger via spleiseportalen Indiegogo for å realisere produktet. Er du klar for den spennende utviklingen innen VR?


Kjøp VR-briller hos Power og vær i forkant. Allerede et nyttig arbeidsverktøy – fett til underholdning. Derfor veier Vaunt bare gram. Det er noe mer enn mange vanlige briller, men betydelig mindre enn andre smartbriller. Den ser også ut som en helt normal brille.


Forskjellen er at Intel Vaunt inneholder en liten skjerm på 4x 1piksler.

Danmarks største udvalg af TV, PC, Mobil og meget mere. Altid gratis fragt og. Skal vi tro de sprenglærde analytikerne i Gartner, vil tung industri som olje og gass ha spesielt stor nytte av smartbriller. Muligheten til å lære mens man jobber vil kunne gi store besparelser. I lettere industrier vil nytteeffekten være mindre i starten.


Epsons offisielle nettsted for blekkskrivere, storformatskrivere, laserskrivere, matriseskrivere, kvitteringskrivere, alt-i-ett-skrivere, skannere, projektorer, Epson. Kjører på smartbriller. De har 5kunder over hele verden, med navn som Volvo, Hitachi Rail Europe, Vattenfall, Fonterra, Whirlpool og Vodafone på kundelisten. Database hvor du kan søke etter patenter patentsøknader patentregister varemerker varemerkeregister varemerkeregistreringer varemerkesøknader designregistreringer. De Android-baserte smartbrillene skal utstyres med 3G eller 4G, en GPS-sensor og en liten skjerm.


Den utbredte bruken av smartbriller som foretrukket teknologi for ekstern assistanse skyldes flere faktorer, ikke minst bekvemmeligheten av å jobbe hands-free uten forstyrrelsen av å ta øynene vekk fra den aktuelle oppgaven. Emmett Brown, Marty McFly og flere andre i persongalleriet bruker smartbriller fra tid til annen i filmen. Hva de får av informasjon kommer imidlertid ikke helt tydelig fram, annet enn at man kan svare på telefonoppringinger, men vi antar at det dreier seg om informasjon og augmented reality. De har eget kamera og kan brukes utenpå vanlige briller. Innhold i 2D eller 3D overføres trådløst.


Snart kan smartbriller kanskje gi døve og hørselshemmede en langt bedre teateropplevelse også her i landet. Foreløpig er opplegget litt for komplisert til å kunne dra med seg på ferieturen, og det tar litt lang tid før teksten dukker opp på skjermen. De kobles mot mobilen med Bluetooth og bruker projekt-lasere for å vise informasjon rett foran øyene.

De stengte selskapet i fjor, så de innlemmet altså teamet og Superlite, som er kodenavnet, er det første produktet. Det kinesiske overvåkningssamfunnet strammer inn grepet. Dog er disse produkter ofte store, tunge og ligner noget fra en science fiction film. Sådan er Intels nye Vaunt smartbriller ikke.


Vaunt er en smartbrille, der til forveksling ligner helt normale briller. Med en produktlinje som strekker seg fra inkjet-printere og digitale printsystem til 3LCD projektorer, smartbriller , sensorsystemer og industrielle roboter, er firmaet fokusert på å driven inovasjonen videre og ikke bare møte kundenes forventninger, men å overgå dem. Epson Group er en del av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg