onsdag 12. august 2015

Parkeringshus leke

Sjekk ut Leke Parkeringshus. Togsettene kommer i tre, plast, lokomotiv som kjører selv eller annet interaktivt tilbehør som er med på å skape en er levende lek , der fantasien får fritt spillerom. Norges største lekebutikk på nett.


Et parkeringshus i to etasjer i moderne design. Store åpninger gjør det mulig for flere barn å leke samtidig.

Med heis, rampe mellom etasjene, bensinpumper og markerte parkeringsplasser. Trenger du plass til flere biler passer parkeringshuset sammen med det store og lille parkeringshuset. Leveres ferdig montert. Parker bilen eller utrykningskjøretøyet i garasjen.


Her finner du et stort utvalg av parkeringshus , garasjer og garasjeanlegg for bilene dine. Lek med garasjer og parkeringshus tar billeken og rollelek med biler og kjøretøy til et nytt nivå. Flott parkeringshus i god kvalitet til de minste barna - det er inkludert lekebiler i pakken.

Passer for barn ifra MND. Se vårt store utvalg av biler og. Sammenlign tilbud på parkeringshus leke fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Klassisk solid garasjehus for de som liker å leke med biler.


Dinos retro parkeringshus laget i treverk og har tre etasjer, bensinpumpe og heis. Det følger med ulike klistremerker til å pynte opp parkeringshuset - på engelsk, fransk, tysk og spansk. Tøft parkeringshus laget i malt treverk. Dette er en leke man tar vare på. Utførelsen i tre gjør at den er både flott og solid.


Vi gir deg lave priser - hver dag - hele året! En lekebil i metall inngår. Søk Leke Parkeringshus. Kjør til toppen og parker, ta rutsjebanen ne fyll bensin på plan eller sett.


Ta heisen opp, parker og kjør ned rampen! Fyll opp tanken ved bensinpumpene, eller ta en runde i vaskehallen, på toppen er det tilogmed landingsplass for helikopter!

Settet inkluderer to biler og et helikopter. Velkommen til Toot-Toot drivers parkeringshus fra vtech. Parker, lær og lek med dette interaktive parkeringshuset som har etasjer med liksomlek og læremoro. Kjøretøyene reagerer på smartpoint punktene med ulike uttrykk, musikk og morsomme lydeffekter. To biler kan konkurrere samtidig - hvem kommer raskest ned?


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Kjøp Parkeringshus på Kelkoo. Billige leker på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg