fredag 28. august 2015

Speilskap med lys

Smarte og elegante løsninger til badet. Velkommen til Bademiljø! Kjøp speilskap med lys hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.


Se vårt enorme utvalg nå!

Baderomsmøbler til alle størrelser bad. Moderne eller klassiske, du finner dem hos Sparmax. Vi tilbyr et bredt utvalg av møbler i ulike størrelser, farger, materialer og fremtoning. Det er utrolig hva et speil på badet kan gjøre for romfølelsen.


Et speilskap kan brukes til oppbevaring, og større speil gjør at baderommet ditt virker større og lysere. Flere av våre speilskap kommer med integrert LED-belysning, som bruker cirka mindre energi og varer ganger lenger enn glødepærer. Speilskap med LEDlys. Oppbevaringsplass, speilflater og god belysing er med på å skape det gode rommet.


Våre speilskap kommer med glasshyller og to-sidige speildører, og leveres i bredder fra 30cm - 180cm.

Har du servantmøbel i Eik struktur eller Feelgoo anbefaler vi samme utførelse på speilskapet for en helhetlig opplevelse. På mange speil med belysning, er det også mulig å justere lyset. Et speilskap er såpass grunt at du får god oversikt når det gjelder sminke og annen kosmetikk. Hva med å kombinere et lysspeil med oppbevaringsmuligheter?


Med ett av våre speilskap med integrert belysning eller speil med hylle kan du lett rydde bort tingene du har på badet, som vil hjelpe deg med å holde badet fint og ryddig. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte dette som enkeltprodukter der det måtte passe. I de fleste modeller kan speilskap leveres med stikkontakt.


Alle speilskapene har glasshyller og stikkontakt. Det er to dører på speilskapen i størrelse 5og 80cm. Det er tre dører på speilskapen i størrelsen 1og 120cm.


Vårt speilskap med LED-belysning finnes i flere varianter – som speilskap med innfelt belysning og speilskap med overbelysning. I vårt brede sortiment av speil og speilskap har vi også trendy runde speil og speilskap – begge alternativene setter et stilig og vakkert pret på badet ditt, både natt og dag. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. På denne måten får du god spredning på belysningen, og du dekker et stort område med få lamper.


Har du allerede eksisterende belysning eller mangler mulighet for spotter, så må du se på andre alternativer til belysning. Da har vi for eksempel vegglamper, pendler, speilskap med lys , eller du kan montere et speil og en lampe over. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Tre dører med speil på begge sider.

BirthDay speilskap med LED- lys. Lysåpningen gir et sterkere og bedre lys på badet. Klikk deg inn på leverandørene våre i menyen for å se det store utvalget i brosjyrer. SOGN speilskap med innebygd LED belysning.


Våre flotte speilskap med sidelys, over og underlys i LED. Sider med mm melaminbelagt sponplate, topp og bunn er alufarget. Type and Press “enter” to Search. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies).


Alle våre speilskap har energieffektiv LED-belysning med opptil års holdbarhet. Funksjoner som dimbar belysning, forstørrelsesspeil, belysning over og under speilet. Match med servantskapets bredde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg