tirsdag 4. august 2015

Miljøtapet male

Se bilder, les kundeomtale og book! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kjapt og lekende lett å booke med. Hvordan male tapetsert vegg. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere tapetsert vegg.


Annen tapet, som papirtapet, tekstiltapet, ny glassfiberstrie og miljøtapet kan du fint male over.

Start med å fjerne alt som er løst eller lime løse fliker fast i veggen. Kanter og overganger kan slipes jevne med et grovt slipepapir. Tapetet bør vaskes med husvask, malevask eller lignende for å sikre at alt smuss og fett er borte.


Tapet for overmaling blir ofte feilaktig omtalt som miljøtapet , fordi de verken stikker eller støver slik som glassfiberstrie. Men det er et kunstprodukt som ikke er noe mer naturvennlig enn vinyltapet. Strukturtapet er mulig å ta ned igjen, i motsetning til glassfiberstrien. Hvis dere med miljøtapet også mener denne renoveringstapeten, er den ikke vanskelig å legge med nok lim på veggen (den slurper i seg). Men det jeg fort fant ut var, at å benytte hansker sparte meg for mange ubehageligheter.


Glassfiberstrie og miljøtapet.

Gammel glassfiberstrie og miljøtapet kan være vanskelig å fjerne. Et lite tips er å banke litt forsiktig på veven med knoken for å høre etter en slags tikkelyd. Hører du denne er det mulig at veven sitter løst. Da er det enklere å rive den ne men det betyr ikke at du slipper unna sparklingen. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk.


Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Andre typer tapet, som papirtapet, tekstiltapet, nyere glassfiberstrie og miljøtapet kan du uten problemer male over. Før du setter i gang med å male over tapetet, bør du fjerne alt som er løst eller lime fast løse fliker. Er huset enda eldre, fra 60-tallet eller derokring er det verre.


Strie suger masse maling, så det krever mange strøk. Jeg vil anbfale å prøve på en vegg, blir det ikke bra, er det bare til å rive ne sparkle og male veggen under. Underlagsduk brukes gjerne der det skal tapetseres, men er duken av god kvalitet er det ingenting i veien for å male den.


Noen kaller det miljøtapet ,. En vanntynnet PVA grunning for tekstil- og papirtapet, samt for ny glassfiberstrie og ny miljøtapet. Jotun Grunning for tapet. Miljøstatus viser miljøets tilstand og utvikling i Norge. Avbryt ikke påføringen midt på en flate, men mal ferdig hele felter for å unngå overlapping.


Utsparing gjøres med pensel, men rull bør benyttes så tett inntil lister o. Hoved-synderener er stoffet C12H24O som stammer fra malingen som er brukt.

Gamle fargen er blågrønn,og fant ut at jeg ville prøve med kremhvit. Men går det EKSTREMT mye maling på strie? Også når vi skal male i en lys farge? Male over med lysere farge. Tenkte å bruke sense.


Hvilken farge ville dere valgt? Produktbeskrivelse: Du kan tilføre husets rom nøyaktig det uttrykket du har lyst til ved å anvende tapet, glassfilt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg