torsdag 6. august 2015

Skjult tv løsning

Prisguiden - den enkleste starten på et godt kjøp. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg!


Mange bruker dekorative speil i innredningen, og med speil- TV får du integrert TV-en bedre i miljøet.

Dette kan du lese mer om i artikkelen Nå kan du få TV i speilet. Jeg så på et av Grand Design-programmene, der de hadde en super løsning på dette. De hadde festet et stort maleri på skinner foran TVen og med en fjernkontroll kunne de heise bildet opp når de skulle se på TV og heise bilde ned igjen ellers.


Den nye TV - løsningen fra IKEA kombinerer TV , DVD-spiller, lydanlegg og kan romme andre tekniske duppeditter i tillegg til at den bare har én - dette må gjentas - én fjernkontroll. Artikkelen fortsetter under bildet) – Undersøkelser vi har gjort viser at folk ønsker seg fine TV -møbler. Jeg har kabel- tv fra Get og har da en slik Get Box.


Denne synes jeg er skjemmende og vil helst plassere ute av syne, men da får ikke fjernkontrollen kontakt. Er det mulig å få kjøpt en IR-mottaker eller noe sånt som kan kobles til Get Boxen slik at jeg kan gjemme den men fremdeles bruke fjernkontrollen? TV løsningen med den dreibareveggen fungerer godt.

For med nylanseringen Uppleva segler de nå også TV -er, med. En komplett løsning der kabler alt av kabler er ment å være skjult. Det er enkelt å holde ledningene fra TV -en og annet utstyr skjult , siden det er. TV -benk og hjelper deg å holde ledningene fra TV -en og annet utstyr skjult. Flere av møbelkjedene har slike i sortiment sitt.


Flatskjermen kan også skjules bak et panel som er hengt på skinner, som modellen Friel fra Ikea. En tredje løsning er å felle flatskjermen inn i veggen med en ramme rundt. Skjule TV -kabler kan være tungvint, noen ganger krever deg kjøre kabler bak veggen til en TV -skjerm på rommet bak din peis.


Hvis det ikke er mulig, finnes det andre alternativer for å skjule kablene når du installerer en TV over peis. Eller må det lages selv? Isåfall hvordan gjøres det mon tro? Med noen av disse godbitene på toppen blir TV stuen perfekt! I dag benytter jeg Rangez toutes les affaires som TV bord.


Fungerer OK, men løsningen er ikke optimal med et TV på. Det løse serveringsbrettet som er på toppen av dette møbelet er flyttet bort på spisebordet. Du ser litt av det på det nederste bildet.


Et 10cm hull bak tv , og et bak stereobenk. Små hull bak høytalerne, og tilsvarende bak benken lengere ned.

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Velg Skjul TV -kanaler og trykk OK. Tast inn din firesifrede Altibox PIN-kode med tallknappene, og velg så kanalen du ønsker å skjule. Bekreft med OK, og disse blir da markert med et hvitt kryss. Vil du hente frem igjen en skjult kanal, navigerer du til denne, trykker OK, og det hvite krysset forsvinner.


Et lokk til å åpne opp på toppen av TV -benken hjelper deg å samle, organisere og skjule ledningene til TV-en. Kombinasjonen av åpen og skjult oppbevaring gjør det lett å holde orden på fjernkontroller og annet TV -tilbehør. Vitrinedører beskytter de fineste tingene dine mot støv, uten å skjule dem. Jeg er i ferd med å planlegge skjult anlegg til prosjektor og til vegghengt TV. Konkret leter jeg etter løsninger til å føre HDMI signaler skjult.


Integrér dette i et design med få enkle grep, og det kan med ett bli lettere å ha kombinasjonsrom der skrivepult og tv -stue skal ha funksjon i for eksempel et avslapningsrom eller stue, sier hun. Videre forklarer hun at dette med å tenke på å skjule ting som ledninger, ikke alltid har vært prioritert i norske hjem. Skjult i gulvet: Denne TV-en heves opp fra gulvet når den skal brukes. Noen av møbelbutikkenes TV -bord er både dyre og forseggjorte,.


SKJULT : Unnu-møblene fra HiFi Klubben lar deg skjule komponentene. De måtte ha et stødig bord eller møbel å stå på. Har du også lyst til at det skal se bra ut, så sitter du igjen med et ganske tynt utvalg, selv om det finnes en del smarte løsninger der ute.


Hvis du i tillegg vil løfte TV-en opp fra TV -benken, må du skru den opp på veggen, eller kjøpe en TV -benk med stativ. Og TV -benkene med stativ ser ikke alltid like lekre ut. Velg en TV -benk med åpne rom til DVD-spiller, PlayStation og andre TV -bokser, eller velg en løsning med glassdører slik at signalene fra fjernkontrollen går gjennom glasset. Ah, leste ikke nøye nok det du skrev.


Jeg tenkte bare på TV -kabelen. Finnes ikke det så er det elektriker som skal legge opp strømkabel og ny stikkkontakt. Det har du ikke lov til å gjøre selv. Skjult kamera eller såkalt spionkamera er forkledd som et annet ting, så er det ikke et synlig videokamera. Spy kamera er bygget inne i vanlige hverdagslige gjenstander som røykvarsler, penn, bok og i mange andre ting.


De fleste skjulte kameraer tar opp video med ly da de fleste har innebygd mikrofoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg