tirsdag 21. juli 2015

Spekemat gave

Ved å kjøpe symbolske gaver i vår nettbutikk hjelper du mennesker ut av fattigdom. Gjennom utdanning og jobb kan samfunn bygges opp igjen. Design unike gaver med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Finn den pefekte gaven med vår gavegenerator! Gaver til han, henne, mamma, pappa og venner.

Gourmetkurven har smakfulle matgaver med spekemat fra Smedstuen Går hjemmelagd gelé og syltetøy, eplemost, sjokolade, kaffe og krydder. I vår varebeholdning finner du et variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet. Vi importerer også et utvalg av den kjente og populære spanske spekematen, som serranoskinke og salami. Så hva er vel bedre ennå gi viktige mennesker rundt deg gaver fulle av inspirerende smaksopplevelser? Smakfulle Gaver er to matglade karer, med bakgrunn som kokk og pølsemaker.


Vi har også mange års erfaring innen storhusholdning. I våre pakker finner du rause mengder av hver vare, slik at du kan dele smakopplevelsene med andre. Du får kvalitet, godt utvalg og tradisjonell spekemat av høy kvalitet.

Hel Serranoskinke med stativ og kniv. Bevisst satsing gjennom flere år har gjort oss til en av markedslederne på dette området. Vi har tre kampanjer i året, jul, påske og sommer. Gjennom besøk på flere spekematleverandører, har vi komponert ulike esker fylt med Det beste fra Norge innenfor spekemat av høy kvalitet, med mange gode smaksopplevelser i esken.


Røros rømme økologisk 2ml. Spekemat i trekasse liten. Matgaver er alltid en hyggelig gave å få fordi den kan deles med venner og familie. Vi presenterer her et utvalg matagver som garantert vil bli godt mottatt.


Mat som julegaver til ansatte. Ingen blir virkelig glade for dem likevel, og det er så dyrt. Rødvinspølse hel 2gr. I fjor var det to gaver jeg gledet meg veldig til å gi bort, den ene. En god spekeskinke hører med når en skal servere spekemat.


Ost er også godt tilbehør sammen med spekemat. Spør gjerne i ostedisken om de har tips om et par oster som er gode til spekemat. Jeg valgte Manchego denne gangen.


Som tilbehør til osten (og spekematen) smaker det også godt med litt chilimarmelade.

Velg blant favoritter som rødvinspølse, elgpølse og baconpølse i vår nettbutikk med spekepølser. Produktene har god holdbarhet og er smakfulle. Stranda er en merkevare innen spekemat , hvor vår Strandaskinke er den mest populære (og mest solgte) spekeskinken i Norge. Her har du gode tips og oppskrifter til festens forretter og tradisjonelle retter med norsk spekemat. I tillegg produserer Stranda blant annet.


Vi kan påføre produktene ønsket logo i form av brodering, screentrykk, tampotrykk og gravering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg