onsdag 8. juli 2015

Bålgryter

Bålgryter

Grytene og bålpannen er laget av utstanset 5mm stål, og er emaljert utvendig og innvendig. Praktisk bålgryte i kobber som sørger for raskt oppkok og god varmefordeling. Kommer med lokk og et praktisk håndtak. Dutch Oven fra Petromax er den ideelle følgesvenn for utendørs aktiviteter som som utflukter, campingturer etc.


Bålgryter

Perfekt for matlaging over åpen ild. Vikingstil” bålgryte med stativ, l. Betal rentefritt fra kun 2kr per måned. Four Seasons Bålgryte i kobber. En praktisk bålgryte for turbruk med stabil opphengs mulighet. Passer like bra på kokeapparatet som på bålet.


Leveres med oppbevarings bag. Her kan dere ha med drikke selv, og det passer glimrende med matlaging i fellesskap rundt grill og bålgryter. Vil dere ha maten ferdig servert, samarbeider vi med de beste kokkene i området på catering, og har en liste med forslag til dere. Gårdskjøkkenet vårt står uansett til disposisjon. Hjemmelaget fiskesuppe smaker nydelig!


Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å lage fiskesuppe fra bunnen av. I dag blir det et hyggelig gjensyn med favorittfiskesuppen som også ble publisert på bloggen for snart fire år siden. Tilbyr produkter innenfor hovedområdene jernvarer og verktøy, kjøkken, hage, maling og lås og beslag. Oversikt over Jernia-butikker over hele Norge, samt. Espegard bålpanne er et naturlig samlingspunkt utendørs.


Laget for å henge på pinne over bål. Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest. Dette er Jernia Magneten. Vi hjelper folk å trives hjemme.


Bålgryter

I et hjem der flyt i hverdagen gir ro i magen. Friluftsutstyrspakker med kano-kajakk- lavvuer – bålgryter m. Friluftsrådet Vest har gjennom flere år bygget opp et tilbud om gratis friluftsutstyrsbaser med kanoer, telt (lavvu) miniakvarium og kokeutstyr plassert ut på vertsskoler i kommunene. Vi har nå slike baser plasert rundt i alle medlemskommunene våre. Her er oppskriften på en rask og enkel kremet fiskesuppe med torsk, laks og kremfløte. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!


Leirgryter til store posjoner som skal tilberedes over åpen ild. Finnes det noe slikt, altså ei lett gryte som kan brukes både på bål og primus? Lag en utrolig lettvint og god tomatsuppe fra bunnen av med hermetiske tomater. Kokt egg gjør suppa ekstra mettende og godt.


Det er noe magisk med å sitte rundt et bål inne i en lavvo. Det blir en slags hemmelig verden. Pinnebrø pølser og kakao er fine serveringsforslag. Det finnes også egne bålgryter for popkorn! Lavvoen kan settes opp hvor som helst – i hagen, i skogen eller ved sjøen.


Noen steder kan du også leie den ferdig oppsatt. Kasserolle i kobber som sørger for raskt oppkok og god varmefordeling. Praktisk kjele for turbruk, og passer like bra på kokeapparat som på bål. Oppskrifter på fiskeretter tilpasset barn.


Bålgryter

En fyldig og god tomatsuppe lager du enkelt selv. Det trenger ikke å ta så mye lengre tid å lage enn en posesuppe, og så smaker det så uendelig mye bedre. I skyggen av parasoller og prydepletrær, tett inntil kjøkkenhagen med utsyn over Mjøsa. Grill og bålgryter låner dere av oss, og dere har også tilgang til hovedkjøkkenet.


Dere rigger og dekker og pynter selv, som dere ønsker. Blomster og grønt til bordene må dere gjerne hente i hagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg