tirsdag 7. juli 2015

Reinsdyrskinn til salgs

Reinsdyrskinn til salgs

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Flotte reinsdyrskinn til dekorasjon og vannavstøtende skinn til utebruk. Reinsdyrskinn har lange tradisjoner og er like dekorative som de er varme.


Reinsdyrskinn til salgs

På denne siden finner du vårt flotte utvalg av reinsdyrskinn. Når du skal velge en type skinn er det viktig å definere bruksområdet før du bestemmer deg. På hver produktside finner du derfor inngående informasjon om hvert produkt og dets bruksområde.


Tåler ikke fukt og vann. Stort utvalg og god pris på saueskinn, saueskinn-sittelapper og reinsdyrskinn i ypperste kvalitet. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Jenny var kona til Johan A. Selges i pakker på ca.


Passer perfekt til turbruk, i grillhytta eller som ekstra liggeunderlag på teltturen! Husk å heng opp skinnet til tørk etter bruk. Reinskinn skal oppbevares luftig og tørt, ikke pakk skinnet ned i plast eller lignende. Dette er et behandlet reinsdyrskinn til inne-eller utebruk. I dag med ein årsproduksjon på over 80.


Granberg Garveri AS blitt Norges største på beredning og salg av saue- og reinsdyrskinn. Salg til besøkande privatkundar har me hatt i mange år, og her har me eit oversiktleg utval produkt samla i eitt og same lokale. I tillegg får du kyndig veiledning og hjelp.


Her kan du også hente skinn som har vore til leigeberedning hos oss, dersom det er gjort avtale om det. God parkeringsplass finst rett ved inngangsdøra. Våre reinsdyrskinn er av god kvalitet egnet for utebruk. Skinnene er garvet og renset. Det vil si at løse underhår er fjernet.


Denne typen er i tillegg satt inn med en tokomponents latekslignende maling på hudsiden. Den holder seg fleksibel i årevis, og sørger for at huden som er garvet ikke trekker vann i det hele tatt. Leverposteien er laget av reinsdyrkalvlever etter god og tradisjonell oppskrift.


Reinsdyrskinn til salgs

Alltid gode tilbud og rabatter. Les mer Solgt – sjamantromme av reinsdyrskinn og bjørk varenr. VI STARTER OPP SESONGEN MED SALG AV REINSKINN Tørka skinn til utebruk ligge - og sitteunderlag: Medium kr 3Store kr 4Garva skinn til. Velg type, fargenyanser og antall.


Vi sender på dagen og tilbyr fri frakt og retur på våre skinn! Nå har jeg noen trommer ferdig laget, men har du et spesielt ønske om en tromme, kan jeg antyde en leveringstid på ca. Eller, det kan hende du finner en tromme blant de trommene som er ledige.


Reinsdyrskinn til salgs

Tromma kan hentes hos meg i bydel Grorud i Oslo for kontant oppgjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg