mandag 27. juli 2015

Koldtbord jul

Koldtbord jul

Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Enkelt kan det også være. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med.


Koldtbord jul

Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbord , har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her. For et koldtbord By på hjemmelaget leverpostei Lag lammerullen sammen med venner Lag oksetunge til julekoldtbordet Skal lammelåret være røykt eller urøykt? Vi har alltid koldtbord i jula (med litt varmmat ), og jeg ser flere skriver leverpostei.


Og ha på sprøstekt bacon Kjempesuksess her, ble faktisk spurt etter neste år. Julen er høysesong for lange lunsjer og koldtbord. Når jeg inviterer til julelunsj foretrekker jeg å gjøre det relativt enkelt med fokus på gode råvarer, med blant annet gravet og røkt laks, tradisjonelt kjøttpålegg og gode oster. Videre serverer jeg ulike salater, og ikke minst et par sorter hjemmebakt brød. Et deilig koldtbord som bugner av forskjellige typer retter er perfekt når du inviterer til fest, enten det er 17.


Da kan mye lages i forveien, og store og små kan plukke akkurat det de liker på bordet, og den mengden de vil. Vi er inne i selve høytiden for koldtbord. Vi spurte matansvarlig for Klikk mat Christopher Sjuve om hva som var det viktigste når du skal planlegge koldtbordet. Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter, samt til jul , nyttår, fødselsdager osv.


Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette. Det mange kanskje gruer seg til, er forberedelsene som følger med et koldtbord. Faktisk kan det meste til koldtbordet kjøpes ferdig.


Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Vi leverer catering til julebordet. Deilige tradisjonsrike juleretter.


Tapas, snitter, middag, dessert og kaker. Ta en kikk i vår julemeny. Velg blant det ultimate Store Julebordet, det overdådige Lille Julebordet, eller vår desiderte bestselger, Vårt Lille Julelunsjbord. Her får du alt det beste fra Julen med desserten på kjøpet til en hyggelig pris! Stort utvalg av diverse koldtbord retter, klikk her for å se alle rettene.


Koldtbord jul

Ideer til koldtbord forslag til koldtbordet Her har du ideene du trenger til 17. Arranger et hyggelig julebord i Bergen og omegn. Her finner du både tradisjonsrik julemat og det perfekte lokalet å holde årets julebord! I våre selskapslokaler kan vi dekke til lunsjer og middager for inntil til 3personer. I de store hallene har vi mulighet til å dekke og servere til arrangementer.


Og vertskapet kan slappe bedre av med gjestene, fordi det meste er gjort på forhånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg