torsdag 23. juli 2015

Mini servant

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn laveste nettpris her. Så om du trenger en veldig smal servant , en liten servant i et hjørne eller en mini servant for plassering på benkeplate, så kan du finne servanten her som bare dekker dine behov.


Vi har mange flere små servanter enn det du ser på denne siden. Mini Square servant er designet til å imøtekomme de krav som stilles i et lite bad.

Det tar ikke opp mye plass, men du har fortsatt god plass i servanten når du ønsker å vaske hendene. Til en smal modell med liten dybde passer et mindre armatur bedre enn et stort. Liten håndvask Mini Cut i en enkel og elegant design. Valgene er mange og utvalget er stort. Mini Cut er fra vår Cut-kolleksjon, som er en veldig elegant og minimalistisk serie.


En utrolig fin og enkel liten servant som er perfekt for det lille badet. Mini Cut servanten har tatt de enkle linjer og elegant design fra resten av serien og komprimert den i en liten servant.

Malin Smal og Malin Mini servant Nrf nr. Liten servant Mini Molli til de små baderom Mini Molli er den perfekte lille servant for deg som har et lite ba men vil fortsatt ha plass til en servant på en benkeplate. En liten servant i hvit porselen og smart Italiensk design Små servanter bør ikke være kjedelige, de bør også ha en smart design GODT Å VITE: Prisen er kun for.


Uansett hvilken stil du liker å ha på badet har vi en servant som passer for deg. Vi har servant med steinmønster, porselenservant, rund vask og firkantet servant. Du finner også doble servanter hos oss med to kummer.


Vi er så sikre på kvaliteten på servantene våre at vi tilbyr års garanti. Kjøp Mini servant på Kelkoo. Lavabo produserer alt fra sanitærporselen til kjøkkenventilatorer.


Logg inn og få tilgang til alle funksjoner. Polymarble servant (slitesterkt og renholdsvennlig materiale med høy holdbarhet og høy motstandsdyktighet mot flekker osv.) Hvit høyglans (både front og sider). Når du er logget inn kan du f. Vi har kvalitetsservanter i alle utførelser og prisklasser.


Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter. Vær oppmerksom på at porselen er et leverende materiale noe som kan medføre små avvik i mål ift. Servant - kampanjeprodukter på lager.

Dette er et lagerført produkt som normalt kan leveres i løpet av - virkedager Lite og praktisk baderomsmøbelsett i kolleksjonen MINI. Meget godt egnet for små bad med begrenset plass.

En god servant skal være funksjonell, vare lenge og være enkel å holde ren. I tillegg er det selvsagt viktig at designet passer inn med resten av baderommet. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte.


Baderomsmøbler med servant. ESC er et middel som blir tilsatt porselenet slik at smuss og kalk ikke fester seg så lett. Det betyr at du har alt fra de rimeligste utgavene under tusenlappen, til de mer eksklusive designerservantene å velge mellom. Marcato kompositt sentrert servant inkl.


Love me Mini er et knalltøft betjeningsvennlig servantbatteri i førsteklasses kvalitet. Alle Svedbergs sine servantbatteri er Lead Free, noe som innebærer at blyet som normalt finnes messinglegeringer er fjernet. Jeg kan muligens strekke meg til 5 men er usikker, må ta noen mål- for det var jo et kupp det du viser, Lillepus. Tusen takk for gode tips. Leveres komplett med håndtak servant.


Keramisk servant i hygienisk sanitærporselen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg