onsdag 22. juli 2015

Fliser bad inspirasjon

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her.


Fliser bad inspirasjon

Få ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon! Her får du inspirasjon til fliser , baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser. Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg.


Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder.


Fliser bad inspirasjon

Fliser i fra Italia er vårt fokusområde. Flishuset-Import importerer utefliser,kjøkkenfliser,gulvfliser, baderomsfliser og industrifliser i fra de mest fremtredende Italienske leverandører. I Fargerike har vi belegg som er beregnet i våtrom.


Tradisjonelt er vinylbelegg brukt mest på vaskerom men i våre kolleksjoner har vi over lekre design å velge i. Så her er det lov å drømme seg bort. Trenger du inspirasjon når du skal pusse opp hjemme? På denne siden kan du få noen flotte ideer til hvordan du kan skape drømmebadet og drømmekjøkkenet. Inspirasjon til ditt drømmehjem finner du her!


Vær oppdatert på det siste innen baderom, interiør, farger, trender, DIY og produkter! Renovere eller bygge nytt bad ? Har du et vanlig sluk, så må du tenke på fallet mot sluket før du velger flis. Med store fliser er det vanskeligere å legge riktig fall på gulvet.


Skal du derimot gå i gang med et nytt bad , så kan du montere et designsluk, og dermed unngå hele problemstillingen. Med et designsluk kan du ha store fliser i dusjsonen også. Mye på et bad ligger i detaljene. Med et baderomstilbehør som spiller på lag med fliser , vegger, gulv baderomsmøbler og annen baderomsinnredning, får du et helhetlig og komplett bad du ønsker å tilbringe tid på. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Bis zu sparen - Dank täglich wechselnder Angebote findest du schnell passende Produkte. Badet er stedet der du startet og slutter dagen. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i hverdagen. Trendene går bort fra det strenge og kjølige minimalistiske til det mer varme, personlige og maksimalistiske.


Det er mer å velge i enn noen gang når det kommer til fliser. Skap et bad for hele familien! Her er et utvalg av våre vakre kundebilder. Gi hele familien en god start på dagen med et bad som er tilpasset alles behov. Her får du gode interiørtips til hvordan du gjør badet ditt til en funksjonell møteplass, morgen og kveld.


Trist toalett ble nytt og fresht bad Lene og Nikolaj ønsket seg et bad i tilknytning til soverommet sitt. Lekre fliser og modige fargevalg har gitt dem akkurat den hverdagsluksusen de drømte om. Velger du geometriske fliser på hele eller deler av badet gir du rommet et stramt og moderne preg. Utvalget av fliser i glass og metallfinish har blitt enormt og passer til deg som har lyst på et bad med litt eksklusivt preg.


Når du velger fliser med slike effekter er det viktig å tenke på. På bad og kjøkken gjør terrazzofliser nå inntog på bred front. Det grafiske, spettete sort-hvite gulvet finnes nå som moderne fliser , en bedre variant for boliger enn det tradisjonelle, støpte materialet som bør impregneres. Når du skal pusse opp bad er det mye å tenke på. Hos Bademiljø finner du inspirasjon og gode tips til oppussing av bad.


Fliser bad inspirasjon

Her finner du smarte løsninger for både små og store bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg