tirsdag 7. juli 2015

Champagnekjøler georg jensen

Champagnekjøler georg jensen

Vi fører smykker, ur og interiørartikler fra Georg Jensen. Georg Jensen - eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet. Her finner du kontaktinformasjon. Kart, telefonnummer og epost. Gullsmed Dahlsveen og historien.


Se våre produktkataloger. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Lekker, smart og praktisk. Perfekt til din fest. Cocktail champagnekjøler er laget i polert rustfritt stål og passer elegant på festbordet der det skal serveres champagne.


Skip to the beginning of the. Indulgence er en serie som er designet ut fra gleden ved å underholde. Den bølgende organiske formen er typisk for Helle Damkjærs design og denne champagnekjøleren tilfører en luksuriøs følelse til for eksempel nyttårsfeiringen.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Stål, Høyde 22. Er du ute etter en klassisk, tidløs champagnekjøler anbefaler vi vår sølvfargede isbøtte med lærhåndtak fra Cilunary Concept. Disse er ikke kun perfekte for nedkjøling av champagne, men tar seg også godt ut som en del av innredningen.


Dekoren er inspirert av Art Deco perioden som har satt sine spor i New York i form av Empire State Building og Chrysler Building. Designet er stramt og geometrisk med rene linjer. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Champagnekjøler georg jensen

Georg Jensens egen filosofi var å skape demokratisk design med både funksjonalitet og skjønnhet. Visit the online store today. Den sitter vakkert på et spisebord eller sidebar, og med sin elliptiske åpning holder den flasken i en perfekt vinkel for enkel fjerning og utskifting. Men også en lang rekke andre design har funnet veien til hjertene hos de mange som liker å omgi seg med estetikk, funksjonalitet og kvalitet.


Hold champagneflaska i graders vinkel og låt sabelens bakside gli langs flaska mot flaskehalsen. Champagnesabel fra Georg Jensen. Når bladet når kanten vil sabelens kraft skjære av glasset og skille hals og kork fra resten av flaska. Ubrukt og fortsatt i esken.


Champagnekjøler georg jensen

Selges da vi allerede har og dette var julegave uten byttelapp. Stilen tilhørte datidens Art Nouveau-linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristikk. Det er utsøkt kvalitet på smykker, klokker og prydefulle produkter til hjemmet.


Gense Old Farmer Classic biff. As one of Denmark’s oldest design brands, our history draws threads back half a millennium and weave itself into the textiles of the present.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg