mandag 13. juli 2015

Speil på mål oslo

Speil på mål oslo

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Ypperlig for små bad og rom. Alt du trenger innen glass, speil og vinduer til private og bedrifter. Din lokale glassmester som kan speil!


Speil på mål oslo

Ring oss eller se mer her. Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Vi ønsker å tilby våre kunder den beste kvaliteten til konkurransedyktige priser. Les mer om vårt prisløfte på speil på mål her. Merk at prisløftet kun gjelder våre avdelinger i Oslo og Akershus. Hjemmebesøk er en stor del av arbeidsdagen vår Vi tar mål og hjelper til med valg av forskjellige typer glass og løsninger.


Speil på mål oslo

Vi har prøvd og spre oss med flere avdelinger rundt i Oslo for å gjøre det enkelt for deg som kunde og velge glassleverandør. Tilskåret speil i alle størrelser og fasonger. Vi har speil fra 4mm til 8mm med eller uten folie og med polerte kanter. På mange av de sites badene jeg har lagt har det vært populært med innfelt speil i veggene.


Får og få det til og passe og ikke minst få det til og se bra ut, er alle speilene bestilt hos glassmester og spesial tilpasset. Se igjennom vår utvalg av rammeverk i høy kvalitet som kan bestilles på mål og finn ut hva som passer aller best til deg, bildet ditt og til rommet. For oss er det viktig at det skal være enkelt og greit for deg som kunde å få kontakt med oss. Derfor har vi gjort det meget enkelt å bestille bilderammer på mål. Et mindre speil kan også fungere som et fint brett.


Du kan for eksempel sette et fint mønstrete speil på kommoden på badet og sette parfymeflasker, sminke og ting som fanger opp nyansene i speilrammen. På bildet brukes samme gullspeil som ovenfor som brett i stedet for på veggen. Vi arbeider med vanlig glass, isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål , glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe. Sliping, polering og bearbeiding.


Vi tilpasser løsninger og innredninger etter ditt behov. Bilglassmontering av front og sideruter, reparasjon av. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål , kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Glassmester leverer alt av glass til bygning og interiør, ferdig montert av fagfolk, til konkurransedyktig priser.


Vår fagkompetanse - din trygghet. Glassmester Knut Furulund AS, utfører det meste innen tradisjonelt glassmester arbei som skjæring av glass etter mål eller fasong. Utskifting av punktert eller på annen måte skadet og ødelagt isolerglass.


Vi hjelper deg også med montering av nye dører og vinduer, samt montering av helglassløsninger. Rimelige Priser Og Rask Levering! Drivhusglass Som Holder. Supert for barnerom og idrettshaller Billig speilplate i akrylplast Mer holdbar enn speil av vanlig glass Perfekt til barne- og babyrommet, evt.


Speil på mål oslo

Speilet som ikke kan knuses. Flott sølvspeil, som speiler like bra som glasspeil. Svært slagfast, så speilet egner seg til montering på dør, garderobe og vegg. Vi leverer og monterer de fleste typer speil uten ramme i alle størrelser og fasonger, både til private hjem og forretningsbygg: Store speil og veggspeil. Runde og ovale speil.


Sotet, bronse og antikkspeil. Vi lager speil etter ønske med eller uten ramme. Du har ønskene, vi har kunnskapen. Salg av rektangulære speil og firkantede speil.


Omfattende katalog online med rektangulære og firkantede speil på mål. Interiørglass Vi leverer 6mm herdet glass med polerte kanter til bruk bak vask og koketopp, med og uten foile, hull for stikk og utsparinger. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere.


Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg