onsdag 29. juli 2015

Isolasjonsplugg pris

Isolasjonsplugg pris

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg! Isolasjonsplugg i plast for feste av isolasjon til betong.


Plastplugg til feste av isolasjonsplater for utvendig isolering av kjelleryttervegg. Hodedimameter mm, bordimameter mm. For isolasjonstykkelser fra - 1mm. Minimum mm feste i betong, - mm i lettklinker. Motek isolasjonsplugg - lang variant.


Isolasjonsplugg pris

Metallplugg for feste av isolasjon med krav til ikke brennbart feste. Den forhåndsmonterte slagpluggen med innovativ stål-plast spiker. Den ETA-godkjente fischer isolasjonspluggen FIF-CN II er ideell for sikker innfesting av trykkfast. Pris : Rabatt: Antall i pakning: 2STK Antall på pall: STK.


Pluggen kan også benyttes i pussystemer på fasader. Skivediameter er ø=55mm. Ekspansjonssonene er 40mm og sikrer optimalt feste. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. Jeg fant ikke varen jeg vil kjøpe på nettbutikken din! Byggmax har til 100mm til 44- for 1stk, fant ikke til 50mm.


Ellers har jeg ikke funnet noen rimelige. Endte opp med å kjøpe rundt 8. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager. L mm, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris , Kjøp. Forutsatt godt feste i underlaget, vil stort sett plugger pr. Styrofoamplate være til- strekkelig.


For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Rillene på ekspansjonsdelen holder fast isolasjonspluggen i borhullet. Registrer deg som kunde i vår nettbutikk og få tilgang til produkter, priser og ordrehistorikk. Vis erstatningsartikkel.


Klikk for større bilde. Glemt brukernavn eller passord?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg