onsdag 15. juli 2015

Minni mus

Hun opptrådte for første gang i tegnefilmen Plane Crazy, som kom 15. Hun har en katt som heter Figaro. MINNI MUS dukket opp sammen med MIKKE i begynnelsen av hans filmkarriere, og selv om hun alltid roter seg opp i noe hun ikke kan håndtere, så trenger du ikke å bekymre deg – MIKKE setter mer enn gjerne livet på spill for å redde henne.


Dekk opp festbordet ditt med kopper og tallerkener med polkadots eller. Denne søte hårbøylen er også et perfekt tilskudd til fotorekvisittene dine!

Selv om hun begynner å dra litt på årene egner hun seg like godt nå som da.

Mickey-mousing har siden vært betegnelsen for slikt samsvar mellom lyd og bilde i film. Minnie Mus Unicorn, Servietter stk. Du kjenner hun kanskje som den søte lille musen med sløyfe i håret fra forskjellige tegneserier, men det mange ikke vet er at hun har en hemmelig identitet. Hun er også den onde Fanminni.


Det tar kun få minutter og kan pilles ned og monteres opp igjen så mange ganger man ønsker.

Minni Mus , Milkshakekopper stk. Igjen så er det mulig å bruke hvit fondant, men skjær da ut dette før du legger på de svarte detaljene i etterkant. Walt Disney - image gallery.

Gode priser og rask levering. Faktisk giftet de to seg en gang i en film. Sexy minni mus kostymer for dame finner du her i et bredt utvalg - Sexykostymer. Ha det godt - klem Siv.


Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Finn laveste nettpris her. Du har dager fra forsendelsesdatoen til å foreta en retur av varene du kjøpte fra Zara. Du kan bytte eller returnere varer. Matche gjerne med en fin kjole, og du er klar til fest!


Mikke var den virkelige stjernen. Og det er vel du også? Så da benyttet jeg sjansen å fikk laget en takke kake!

Rød kjole med hvite prikker. Dette kostymet er et glimrende valg hos små Disney fans. Kommer i størrelse 3-år, 5-år og 7-år. Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.


Lekker skål til oppbevaring av smykker, mynter, nøkler og lignende. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp minni mus i ordboka. Tegninger til utskrift. Fargeleggingsark til print. På jakt etter tallerkener til festmiddagen?


En veldig artig kake som heller ikke er så veldig vanskelig å lage, her er nok sløyfen det elementet som var tidkrevende. Besøk vår nettbutikk, se vårt utvalg og dekk festbordet sammen med Festkompaniet! Vi har alt innen borddekking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg