onsdag 22. juli 2015

Servietter med trykk

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Alt til restauranten - webbshop! Lekre designs og god kvalitet! Skap en personlig følelse på bryllupet med servietter med eget trykk.


Trykket folieres i valgfri farge og gir deres bryllup en ekstra touch av luksus.

Vi trykker valgfri symbol, deres navn, og bryllupsdatoen. Håndtrykte servietter vekker oppmerksomhet, og gir ditt selskapsbord en elegant og eksklusivt utseende. Folien presses mot serviettene med en metallplate (en klisjè) og varme for at folien skal festes.


Resultatet blir et skinnende og blankt trykk som ser eksklusivt ut. Eksklusive personlige servietter med eget trykk , tekst og motiv. Servietter med trykk.


Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er.

Eksempler på diverse servietter med trykk. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Våre servietter med peronlig trykk til dåp og selskap er veldig populære og gir en skikkelig wow-følelse. Velg mellom servietter i en mengde ulike farger og størrelser.


Du velger senere om du vil ha et søtt symbol, barnets navn og dato eller en helt egen layout trykt på din serviett. En vakkert brettet serviett legger et dryss av visuell stil til ethvert festbord. Se hvilken stil som passer deg. Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet. Kaffeservietter: 25xcm.


Lunsjservietter: 33xcm. Middagsservietter:40xcm. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har.


Hvit 2-lags cocktailserviett som kan kjøpes fra et lite antall. Hele oversiden kan få trykk på seg.

Størrelsen passer perfekt for barer og kafeer som serverer lettere mat og drikke. Norsk serviettprodusent. Ta kontakt for mer informasjon. Linella er den eneste norske serviett produsenten i markedet.


Vi har mer enn 1års erfaring med å tilby markedet kvalitetsservietter. Et stort utvalg av servietter med design, farger og motiv til enhver anledning. Det kan være til bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller andet specielt. Bordpynt har vi også en masse af!


Du bestemmer selv din personlige tekst og de farver du gerne vil have. Det hele vil passe til din borddækning og tema, så. Klikk på en av serviettene eller lysene for å lese mer om dens mål, farge og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg