fredag 10. juli 2015

Glassplate ikea

Se julegavetipsene våre for store og små. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Passer til MALM kommode 1x cm.

Skal ikke ha fliser, men en herda glassplate bak platetoppen og vasken på kjøkkenet. Vet ikke hvor mye det koster, men de har ihvertfall frostet glass på Ikea. Og minner om det aller viktigste når du velger hva du skal ha bak komfyren , nemlig at det tåler varme.


Stort online utvalg av glassplate til Ikea mikrobølgeovn. Glassplate som bordplate Pris ferdig tilskåret. Lignende løsning har skapt debatt i Klikks Boligs interiørforum.


Krangelen går om hva som er best av pleksiglass, trådglass eller herdet glass?

Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Produsert for Norske Glassprodukter AS. Herdet glass er ikke uknuselig. Ved knusing vil glasset av sikkerhetshensyn pulveriseres. Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg.


Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikkontakter osv. Man velger selv glasstypen man ønsker over benk. Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske.


Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Vi er behjelpelig med å lage. Platene på vegg bruker jeg som whiteboard der jeg skriver huskelister osv. Malm og Beståplatene er like hverandre, men kommer i mange forskjellige størrelser.


Er veldig fornøyd med løsningene! Enkelt bestilling - rask levering. Bestill glasstallerken til Ikea mikrobølgeovn nå!

Husk å oppgi modellnummer, produktnummer og serienummer fra typeskiltet. Fjernkjøp er ikke tillatt via gratis-annonse. Vi har brukt ei oppslagstavle fra Ikea i frosta glass bak komfyren! Enkel å ta ne men det blir ikke mye dritt bak, altså. Litt redd de har krympa målene på tavla nå, men mener bestemt at den fortsatt finnes på Ikea til under 200-lappen.


IKEA bord med glassplate og hjul. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. For ovnen fungerer jo, det er bare glassplata som er skadet.


En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er montert over kjøkkenbenken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg