torsdag 30. juli 2015

Trend design interiør

Trend Design er produkter som er valgt ut for å være til glede i hjemmet. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Find Interioer Design. Skajems Planteskole As: Risvn.


Og velkommen hit til oss!

Vi gleder oss til å ta deg med inn i vår verden. Trend Collection er en norsk interiør - og belysningsimportør med passion for fine ting. I Europa og Østen henter vi varer som vi bringer hjem i forbrukernes stuer via våre flotte forhandlere over hele landet. De forsøker hele tiden å tilpasse kolleksjonen til de kontinuerlige svingninger i markedet og å utvikle produkter man blir glad i til priser man kan leve med.


Vi forsøker hele tiden å tilpasse kolleksjonen til de kontinuerlige svingninger i markedet og å utvikle produkter man blir glad i til priser man kan leve med. Våre produkter er valgt ut for å være til glede i hjemmet, enten til bruk eller bare som fryd for øyet. Fargen på denne er mye blassere enn bilde tilsier.


Pris NOK 49inkl.

Trendhuset er en gave, interiør hobby butikk som har det meste til enhver smak og alder. Alt fra garn, hobby og party artikler. Planter og blomster er heltene i interiøret , og fyller hjemmene med liv og harmoni. Plantene blir stadig større (nå skal hele trær inn i stuen!), og nye møbler designes for og med planter.


Botanikken vil prege smått og stort: alt fra fiffige vaser, til monumental arkitektur. Vår nettbutikk oppdateres ukentlig med lekre, rimelige interiør -artikler hver uke. Kolleksjonen består av tre forskjellige design – Gebo, Nautiz og Inguz – i tre størrelser.


Vi har faktisk vært hjemme hos designeren! Se den dekadente stilen han her! Search Interioer Design. Produkter fra Trend design. Populært i Trend design.


Blogg om interiør , design , oppussing. It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.


Det var jammenmeg på tide og det burde være en selvfølge å bo som man vil og liker. Egentlig tror jeg det er det de fleste gjør. Bare de som er genuint interessert i stil og interiør og har mye penger følger trendene etterhvert som de skifter.

Og så har det noe med alder å gjøre også, tror jeg. Jo eldre jo tryggere på sin egen smak. Det skjer så mye rundt oss og alt går så fort.


Vi blir stadig eksponert for konflikter og uroligheter, og føler oss mer utrygge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg