fredag 24. juli 2015

Badekåpe herre

Finn ditt nye favorittplagg i dag. Badekåpe - Alltid mange varianter. Kjøp badekåpen til Rocky, Jedi og Darth Vader og bli kul på et blunk! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Menn er ofte svært opptatt av funksjonalitet, noe man bør tenke over før man kjøper badekåpe i presang.

Materialet bør være mykt inn mot huden, gjerne litt frotté eller mykt bomull. Samtidig må ikke materialet være for tykt. Da blir det fort klumpete. Få en god start på dagen med en myk badekåpe. Forestill deg en morgen hvor du ikke har noen planer.


Du er avslappet, solen første stråler kommer inn gjennom vinduene dine, du setter deg ned for å nyte en varm kopp kaffe. Du har på deg en myk morgenkåpe og varme tøfler på føttene. Ingenting er som å ta på seg en badekåpe eller kimono når du skal slappe godt av.

Hos oss finner du morgenkåper til dame og herre i myke kvalitetsstoff. En morgenkåpe fungerer like godt ved frokostbordet, i svømmehallen, på stranden eller i sofaen med en god bok. Slåbrok, badekåpe eller morgenkåpe er noen av navnene på denne deilige bekledningen. Morgenkåper er det helt perfekte antrekket for en lat søndag. Vanligvis kommer morgenkåper i fantastiske stoffer som frotté og fløyel, noe som selvfølgelig gjør dem utrolig komfortable å ha på seg.


Nyt morgenen med en behagelig morgenkåpe eller badekåpe til herre. En fin morgenkåpe i myk velur er godt mot huden og med fine broderier holder du stilen. Start dagen med en god kopp kaffe og kle deg i en herlig badekåpe med sjalskrage og sidelommer.


To lommer foran og knytebelte i midjen. Produsert i Portugal. Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsavlingene globalt. Alle av 1 bomull i myk frottékvalitet.


Gratis frakt og retur! Cubus tilbyr mote og kvalitet til gode priser. Fri frakt til butikk. Vi har herreklær og undertøy.


Er du interessert i en Taubert eller Ambassador badekåpe for menn eller housecoats andre kjente merker?

Vi nyter en utmerket design valg! Hos JYSK finner du et stort utvalg av behagelige morgenkåper til herre og dame i forskjellige farger. Se hele utvalget og kjøp online på JYSK. GANT bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du handler hos oss. Ved å fortsette godtar du bruk av dette.


Zalando er den eneste nettbutikken du trenger, og det er trygt og enkelt å handle hos oss. Vi jobber alltid med å bli bedre, og utvider derfor sortimentet vårt kontinuerlig. Plutselig tar vi inn varer fra din favorittdesigner, det lønner seg derfor å holde et øye med hva som skjer på Zalando. Se om du finner din nye badekåpe her.


Selv om vi kaller det en morgenkåpe, kan den selvsagt brukes dagen lang. Vel og merke så lenge du ikke skal bruke den til avtaler utenfor huset… Når du ikke orker å kle deg i et helt antrekk om morgenen, så er morgenkåpen perfekt til å dekke over nattøyet slik at du kan holde på varmen. GANTs offisielle nettbutikk i Norge har startet salget!


Kjøp klær og tilbehør til herre , dame, barn og interiørprodukter. Vi tilbyr rask levering og har alltid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg