tirsdag 28. juli 2015

Benk oppbevaring entre

Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Ved å sette en benk i entreen skaper du en mulighet til å sette seg ned og hvile bena når man tar av seg skoene. Oppbevaring til lave priser. De fleste av våre benker har også skuffer, hyller eller kurver, som fungerer som ideell oppbevaringsplass.

Benk JELLING med oppbevaring hvit Pr. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Besøk oss for å finne løsninger som gjør at du får mest ut av din entré. Hva med et skoskap, en hattehylle eller kanskje trenger du bare noen kleshengere?


Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt. Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger. Hva passer best i din gang? Se det store utvalg her. Sittebenker er både vakre og praktiske.


De passer perfekt i gangen, foran sengen, eller som en ekstra sitteplass ved spisebordet og gir hjemmet ditt en varm og hjemmekoselig følelse. Hos Trademax finner du sittebenker med innebygd oppbevaring , men også mer minimalistiske varianter med stilrent og enkelt formspråk. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Ved kjøp av eller flere sett kan du forstørre hyllen og doble plass til sko.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Benken har i løpet av de siste årene kommet sterkt tilbake, og i innredningen er den nå mer populær enn noensinne. Benker er ideelle for moderne byleiligheter hvor arealet må utnyttes optimalt, og våre designere har lagt seg i selen for å være nyskapende når det gjelder å forene god komfort og iøynefallende design.


En benk i entréen er både flott og praktisk når skoene skal av og på, og til oppbevaring av f. Den populære trebenken, med fire ben lever fortsatt i beste velgående. Det samme gjør den lille kombinerte benk og kommode, hvor du får skuffer eller skap til oppbevaring integrert i benken. Bruk faktum, kjøkken er viktig del av en masse ting. På lager i denne kategori for umiddelbar levering!


Hvis du mangler en benk til entreen og samtidig har bruk for lidt ekstra plass til oppbevaring , så er benkene våre med oppbevaring det opplakte valget for deg. Her finner du møbler som både vil være dekorative og praktiske i din entré eller på ditt hjemmekontor. Våre oppbevaringmøbler kommer i ulike farger.


Her kan du finne det du behøver for å gjemme unna saker som du ikke vil ha liggende fremme. Det gjør det enklere å holde det rent og ryddig. Velger du skap fremfor åpne hyller vi du få et ryddigere uttrykk, og henger de i tillegg på veggen blir resultatet lettere og mer luftig. Og som bonus kan du utnytte plassen under og over skapet til ekstra oppbevaring.


Trenger du praktisk og fin oppbevaring til flere rom enn gangen, får du det her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg