torsdag 30. juli 2015

Husfarger utendørs 2016

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser!


Stort utvalg og rask levering.

Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Nordmenn er tradisjonelle i sine fargevalg utendørs , sier Klæboe Mørkve. Våre mest solgte farger befinner seg innenfor hele fargespekteret.


Nå er det trendy med mørkere husfarger. Lyse farger og lette gråtoner har lenge vært en trend både i mote- og interiørbransjen. Finn inspirasjon med vakre husfasader og fantastiske uteplasser.


Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc. Her finner du alle våre utendørsprodukter.

Drygolin Ultimat, vår beste. Se derfor alltid fargene i utelys. Farger som er brukt på f. Det er mange hensyn å ta ved valg av maling utendørs , og alle vil at fargen skal holde seg fin lenge! Hvite hus kan være krevende å holde rene og pene over tid. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Det er også slik at farger du kanskje kjenner litt til fra interiøret, forandrer seg betraktelig når de oppleves utendørs. Dette skjer selvsagt fordi det er stor forskjell på det skarpe dagslyset og lyskildene du har inne i din bolig. Generelt sett blir alle farger oppfattet som litt lysere og kjøligere utendørs enn inne. Hei, Vi skal pusse opp leiligheten og skal velge alle farger.


Den eneste fargen som ikke blir endret er fargen som er i alle vinduskarmer. Faktisk kan du få hodepine og føle deg trøtt på grunn av lavt lysnivå. Dette er noe om lag av norske huseiere har erfart. I tillegg går det utover atmosfæren.


Det blir rett og slett tristere rundt oss, sier Kine. Kine Angelo er universitetslektor i byggekunst, form og farge ved NTNU, og forsker på blant annet husfarger. Til priser fra rundt tusen kroner får du en velfungerende krysslaser, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Testen vår avslører likevel at de har variasjoner i kvaliteten, og det er ikke alle vi kan anbefale til utendørs bruk. Mal opp prøver og studer dem utendørs til ulike tider av døgnet. Husk at fargene virker lysere og sterkere når de males på hele. Når du ser rundt deg i nabolaget, har hvert enkelt hus sin egen farge. De verste malingstypene for utendørs bruk.


Her er produktene som får karakteren ikke anbefalt fra Folksam, etter to års test. Støy bidrar til redusert velvære og mistrivsel, og påvirker derfor folks helsetilstand. Formålet med denne retningslinjen er å legge til rette for en langsiktig arealdisponering som forebygger støyproblemer.


Hvorfor skal du male?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg