onsdag 1. juli 2015

Male furumøbler grå

Reserver ditt Hotell i Male online. Uansett hva du skal male , er det smart å vaske med Jotun Husvask først. Dette fjerner fett og smuss, og du unngår skjolder i malingen.


Det var mange merker på kommoden vår, så vi slipte først med et litt grovere sandpapir og med et fint sandpapir (f.eks. 180) tilslutt. Dette gir en jevn overflate til malejobben videre.


Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset opp i fjor.

Jeg har så lyst til å male hele serien lys #128578; Mona. En basisfarge mange vil ha nå er grå , og den passer veldig godt til kjøkkenskapene. Eneste maleforhandler vi har her er Jernia.


Dessuten kan møblene males , men da vil de jo ikke fremstå som. Hvordan male møbler - stol. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.


I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Nå har vi bare furumøbler i heimen og jeg er litt lei av dem ja.

Det som gjør mange furumøbler utrolig lite trendy er profiler,. Uansett om du velger å beise, vokse, lakkere eller male , så bør du være nøye. Løsningen ble å først male hele bordet mørkegrått.


Utskjæringer og profiler er ikke fullt så enkelt, men om møblet skal males , så kan sparkel løse en del av problemet. Minder utskjæringer kan sparkles, slik at overflaten blir glatt eller enklere. En klump med sparkel vil i verste fall falle ut etter hvert.


Gjør det selv: Male barnestol i ubehandlet tre Med noen strøk maling og litt dekor i friske farger kan et lite furumøbel bli en morsom og personlig gave til et barnebarn, nevø eller niese. De fikk malt overskapene og veggene i en mild rosafarge, mens underskapene ble malt grå. Med det hadde de håpet at overskapene skulle forsvinne siden de fikk samme farge som veggen.


I stedet ble inntrykket voldsomt rosa, og mannen min syntes det ble litt for søtt. Valget falt derfor på å male kjøkkenskapene i grått , sier Synnestvedt. Grå hus er en fin kontrast til fargede hus, og ikke vær redd for å velge en mørk nyanse. Fargen blir lysere på fasaden enn på fargeprøven.


Hvis du blåser i moten, og velger grått fordi du tenker nøytralt og trygt bør du være obs. Grått har nemlig mange ansikt, akkurat som andre farger. Forside Tapet, farge og maling Male furumøbler hvite ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Maling av furumøbler. Men hva hadde dere gjort? I vår tok jeg å malte alle furumøblene mine i stua, det var endel jobb,. Male male male for år siden Lisje Astrid`s Husblogg. Da har det blitt fredag.


Solen skinner og vi håper alle at NÅ KOMMER VEL VÅREN. Her kommer framgangsmåte på maling av gammelt furumøbel. Det er flere måter å pusse opp trapp på, og vi kom frem til at den beste og enkleste måten for vår trapp var å male den. Dette har vi selv erfart i vår tidligere bolig, der vi fikk en tilsvarende furutrapp malt helt hvit. Jeg skal male noen furumøbler i en lys farge (antikkhvit eller grå ) og vurderer å lasere dem.


Med sommeren for tur er det nå tid for å friske opp og sette farge på utemiljøet. Har aldri gjort det før,. Tør du å eksperimentere er det bare å gripe fatt i pensel, rull og malingsbokser og male utemøblene i spreke farger. Uansett farger eller ikke, vi viser deg hvordan du pusser og frisker opp utemøblene. Peisovner har lenge kommet i svart eller grått , men nye tider betyr nye og spennende farger.


På og 80-tallet kom det hvite peisovner på markedet. Alt fra rust, ulike hvite overflater, grå og mocca finnes i utvalget vårt. Jeg synes det er tull å male om hjemme hele tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg