fredag 24. juli 2015

Skinn og lær forskjell

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Fagbetegnelsen lær brukes i Norge om alle garvede huder og skinn. Huder av store dyr, for eksempel kuer, hester, elger, esler og bøfler, kalles lær , mens huder av mindre dyr, for eksempel fra lam, geitekillinger, reinsdyr, rådyr og annet småvilt, kalles skinn.


Lær og skinn med pelshår kalles gjerne pelsverk. Skinn - En fellesbetegnelse.

Et annet navn som er mindre vanlig, men finere, er mokka- skinn. Lær , skinn og pels er fantastiske naturmaterialer. Det fines mange ulike begrep og uttrykk når det gjelder skinn og lær , men hva er forskjellen ? Egentlig ingen, men lær er som oftest hud fra et stort dyr som har blitt garvet - dvs.


Hva er egentlig skinn , hud eller lær ? Alt ekte skinn kommer fra dyr. Det mest vanlige skinn er kuskinn.

Dette brukes oftest på møbler, samt bilinteriør. Okseskinn brukes mest til eksklusive vesker, sko, lommebøker etc. Selv om begrepet høres veldig imponerende, er bundet skinn billigere og ikke rent lær. Det er forskjeller mellom bundet skinn og lær som vil bli fremhevet i denne artikkelen.


Forskjellen på skinn og lær kan, kort, sies å være at skinn normalt er mykt nok til at det kan brukes til bekledning i en eller annen form, mens lær. Kanskje litt dumt spørsmål men hvordan ser man forskjell på ekte og kunstig skinn ? Har lest litt rundt å sett at det er forskjellige produkter etter hva man har og at man bør passe litt på så man ikke går på en smell. Vi tilbyr skinn , huder og lær i garvet, vegetabilsk og naturlig utforming. Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder. Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet!


Nubuck er en slags skinn med en myk og fløyelsaktig overflate og er noen av de dyreste Lær å kjøpe. I motsetning til de billigere semsket, denne type skinn er langt mer holdbare og er utmerket for bruk på elementer som møbler fordi det vil vare mye lenger enn semsket skinn. Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom.


Skaperne av vesker, belter og sko vanligvis bruker begge materialer. Produksjon av disse typer råmaterialer er helt forskjellig fra hverandre. Ekte lær vil aldri bli helt glatt og til og med som eco-kollega.

Det er alltid feil i det, fordi dyret på huden er heterogen og kan ha arr og uregelmessigheter. Ofte stilte spørsmål Mange av våre kunder har stilt en rekke spørsmål angående pleie og vedlikehol samt reparasjon av skinn og lær. I denne boka bruker vi betegnelsene skinn og lær. Ordene skinn og hud bruker vi om alle kvaliteter, mens lær bruker vi om grovere, stivere og tykkere.


Lær er den fagmessig korrekte betegnelse på garvede huder og skinn. Som huder betegnes i Norge huder av store dyr, huder av mindre dyr kalles skinn. Etter hvert som huder og skinn i utseende og struktur nærmer seg hverandre, f. Salg av skinn , pels, spenner, halvfabrikata, verktøy og tilbehør her på Leather House nettstedet eller i vår butikk på Rundetårn i København.


Nubuck er en type skinn med en myk, fløyelsaktig overflate og er noen av de dyreste lær å kjøpe. I motsetning til rimeligere semskede, er nubuck lær langt mer holdbare og er utmerket til bruk på elementer som møbler fordi det vil vare mye lenger enn semsket skinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg