mandag 13. juli 2015

Potteplanter med blomster

Finn de beste prisene på nettet. Blomstrende inneplanter Sett farge på hjemmet med blomstrende potteplanter. Det finnes en nær sagt uendelig variasjon av inneblomster, så du finner. Lyng 18cm Hvit - stk.


Pris NOK 99inkl.

Narsiss med bunn Gul cm. Phalaenopsis 60cm Lilla. Ambiplants er spesialisten på kunstige planter og kunstige blomster.


Høy kvalitet og blant markedets beste priser på kunstige blomster , planter og trær! Sliter du med å få plantene dine til å leve lenge? Her er en oversikt over lettstelte grønne planter for deg uten grønne fingre.


Siden visner de og blir brune. Alle potteplanter , inklusive sukkulenter trenger å vannes med jevne mellomrom.

Planter med mange brede blad som f. Les på plantens etikett og følg rådene om vanning. Når du vanner potteplanter gjør du det direkte på jorden. Første bud er alltid å alliere seg med en nabo, venn eller familiemedlem, som kan se til plantene dine en til to ganger i uken. Men har du ingen som kan komme og se til plantene dine, finnes det andre muligheter.


Nogle potteplanter sætter rigtig mange blomster , nogle også så små at de næppe anes, hvor andre, som eksempelvis amaryllis, kun blomstrer en enkelt gang om året. Jord: Vanlig blomsterjord på leirbasis. Hvorfor ikke skrive ut denne oversikten, så har du alltid gode råd og tips for hånden. Noen mener også at det å fange blomsterfluer er en fin måte å bli kvitt problemet med småfluer på. En del lesere har sendt oss erfaringer som går på dette.


Sett et glass med eddik blandet med litt Zalo i nærheten av der blomsterfluene oppholder seg. Med potteplanter menes stueplanter, og ikke planter for bruk på terrassen eller i hagen. De vakre fargene fra blomstene frisker opp både sinn og øyet. De mange blomstene forandrer farge tre til fire ganger i løpet av et år. Blomsterbud i Norge og resten av verden via 54.


Hortensia magical er utrolig holdbare og vakre, og er utvalgt og dyrket med omhu. De kraftige stenglene har sterke blomster som tåler regn og holder seg pene lenge også i sterkt solskinn.

Med riktig stell blomstrer den i over måneder. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Informasjon om hvor mye lys plantene ønsker, står som regel på plantepotten eller på en informasjonslapp som følger med. De fleste planter tåler ikke å stå i et vindu med full sommersol. Vinduet fungerer nemlig som et brennglass på blader og blomster.


Tørk med en fuktig klut for å få bort så mye som mulig og behandle deretter med et middel mot skadeinsekter, f. Disse spindeldyr synes knapt. Fyll en brusflaske med vann, ta en tøybit i åpningen og sett den på hodet i jorden. Plasser plantene oppå. Grønne planter og blomster generelt er jo dyrt, så det gjelder å forsøke i stedet for å gi opp. Når det er så enkelt å gjøre noe med problemet er det verdt forsøket, avslutter Karin Hansen.


Det kan være verdt å prøve hvitløksfedd i plantejorda. Dessuten bør du unngå å overvanne plantene. Er i slekt med julestjerne, men mye mer hardfør og tørkesterk.


Skal tørke godt ut mellom hver vanning. Kan stå lenge uten vann, men vil miste både blad og blomster. De kommer tilbake når vanningen gjenopptas.


Vil stå lyst og solrikt hele året, men unngå sørvendte vinduer når sola steker som verst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg