tirsdag 14. juli 2015

Kjøkkenøy på hjul

Få mer benkplass og oppbevaringsplass med kjøkkenøy. Kjøp kjøkkenøy på IKEA. Fine kvalitetsfelger til lav pris.


Et avlastningsbord på kjøkkenet er perfekt når du trenger litt ekstra benkplass å jobbe på. Et trancherbord eller en kjøkkenøy fungerer også supert dersom du trenger mer oppbevaringsplass på kjøkkenet ditt.

I tillegg kan en kjøkkenøy være et hyggelig og sosialt sted på kjøkkenet å samles rundt. Skap en herlig atmosfære på. Hvis du har et lite eller smalt kjøkken der det er vanskelig å få plass til en vanlig kjøkkenøy , kan løsningen kanskje være en flyttbar kjøkkenøy på hjul.


Med en mobil kjøkkenøy har du mulighet til å få ekstra bord- og oppbevaringsplass når du trenger det. Når den ikke er i bruk, kan den enkelt trilles bort og stilles opp ved en. Kjøkkenøy kan gjøres enkelt.


På denne siden finner du noen av alle våre inspirerende løsninger for kjøkkenøy. Her er Hjemmefikserne Carro og Karins guide til hvordan du bygger din egen kjøkkenøy steg for steg.

Er du på jakt etter en ekstra arbeidsflate, kan man investere i en liten kjøkkenøy på hjul , eller til og med bygge en selv av overskap fra kjøkkenet. Tenkte her at det kunne gå an å sette øya på hjul som kan låses ved å tråkke på en hendel. Men blir slike låsbare hjul stabile nok når en skal kna en brøddeig, eller kommer øya uvegerlig til å ville danse av gårde og deigen fly veggimellom? Andre måter en kan gjøre en øy flyttbar på ? Jeg har også tenkt til å ha rundt 30cm utspring på benkeplaten for å kunne sitte på barkrakker.


Av den grunn vil jeg at kortveggene også støtter under, og de må derfor være i kontakt med gulvet, og jeg kan ikke montere hjul på 21mm finér, det ser helt jævelig ut. Kan se om jeg får lagt ut noe bilder i morgen. Praktisk sitteplass for krakker på den ene siden og oppbevaringsskuffer på den andre siden av øya. Påmonterte hjul i den ene enden gjør det enkelt å flytte møbelet. Spøsmålet forklarer seg selv, hvor kan jeg finne en kjøkkenøy eller et stort tranchérbord på hjul ? En kjøkkenøy gir ekstra funksjon i kjøkkenet.


Jeg vil ha dører jeg kan lukke for å lette rengjøringen, og ikke minst for å skjule alt rotet. Solide hjul som tåler tyngde. Ikea kjøkkenøy på hjul. Overskapene fra det gamle kjøkkenet er plassert inne på badet, og et annet skap har fått ny rolle som mobil kjøkkenøy. Avkappet fra benkeplaten – den var uansett for lang – passet perfekt på den nye øya, som også er utstyrt med hjul slik at den rulles omkring ved behov.


Kraftfulle motorer og sterk konstruksjon tillater hengende benkeskap.

Kles med deksel, fronter og benkeplate. Knefri side gir plass for sittende arbeid. Kompletter gjerne med minibenkeskap på hjul for avfallssortering. Tenk også på om kjøkkenøyen din skal være stasjonær, eller om du vil ha en flyttbar versjon. Du får en fleksibel bord- og oppbevaringsplass som kan skyves dit du har behov for det, hvis du monterer du hjul under kjøkkenøyen.


Få flere tips og ideer til kjøkkeninnredningen din, me eller uten kokeøy. Skuffene i øya kunne da være til mel og andre. O) Vi driver også å planlegger kjøkken øy på hjul. Skal investere i ny kjøkkenøy som jeg skal sette sammen av tre benkeskap fra IKEA, denne tenkte jeg å sette på hjul.


Fordi kjøkkenet er et rom som kan brukes til mye forskjellig, kan det være deilig med litt fleksibilitet. Det kan du for eksempel få med en kjøkkenøy på hjul , som du enkelt kan flytte rundt på etter behov. Beskrivelse 200cmx90cm sort bordplate i sort rustikk.


Understellet er spesiallaget og er hvitt rustikk. Bordet er nå demontert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg