fredag 17. juli 2015

Urtepotter plantasjen

Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Lei av tørre planter? De selvvannende pottene hjelper planten med å trekke til seg vann, slik at du unngår visne krydderurter og blader.


Dette er fargene Chalk White, Dark Gray og Frostet Glass. Eva Solo urtepotter finnes i tre ulike fargevalg. Jeg har prøvd det nå, men kom plutselig til å tenke på om det egentlig var noe lurt. Urtepotten er beregnet på innendørs bruk. Ser jo at plantasjen har sånne små såpotter i plast.


Men gidder ikke å ha sånt stående på kjøkkenet. Jaja, enten funker det eller så får jeg bare prøve på nytt. Skulle du ønske at du hadde grønne fingre?


Da kan du enten fortsette å drømme eller gjøre noe med det. Plant favorittene dine i krukker eller blomsterkasser, så. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Garden Living AS et lite staudegartneri som er spesialisert innen stauder, urter, løker og kvalitets hageutstyr. Kjøp urteplanter på plantasjen eller et annet gartneri :-) Urteplantene du får på butikken er drevet frem veldig hurtig, og er rett og slett ikke laget for å overleve så lenge om gangen.


Skap en grønn oase med vakre blomsterpotter. Grønne planter og vakre blomster tilfører uteområdet en ny dimensjon. Hos JYSK finner du blomsterpotter i. KOS VED PEISEN: Solparasoll Mica kr 89 lyslykter kr pr.


Til høyre: kurv med seks urtepotter , kr 29- Vakre orkideer kan også nyte utelivet i potter, men må plasseres i skyggen. Trives godt i de varme sommermånedene, men er vare for frost og bør få trekke inn når frosten nærmer seg. The document has moved here. Jeg jobber nemlig rett ved der, og er innom den Remaen veldig ofte, men kan aldri huske å ha sett store urtepotter der?


Har du nok lys, kan du fint få modne tomater innendørs, men den store avlingen blir det nok ikke. Når blomstringen er i gang, rist plantene jevnlig for å hjelpe med pollineringen. Velg en sort som ikke blir så høy, og dyrk cherrytomater. Etter å ha hamstret inn alskens urtepotter av ymse slag, kan man vel si at.


Det er blitt en stor trend å dyrke egne kryddere, grønnsaker og blomster. Komfortabel hvilestol, mens du leter etter den ultimate ørelappstolen. Knagger fra Tom Dixon, fra 5kr per stykk, Eske. FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER. Alt fra store loungesett og sittegrupper til stilige loungemøbler og regulerbare utestoler.


Gjør uteområde komplett med hageputer, blomsterpotter og lanterner. Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Stort utvalg på nett og i butikk. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg