fredag 3. juli 2015

Lag ditt eget russekort no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Du designer kortet enkelt selv ved å fylle ut feltene og laste opp bilde.


Vi leverer alt du trenger for å sette ditt eget preg på russetiden.

Klesprodukter med eget design til bannere, hodebån russekort , klistremerker, bil-dekor m. Vi hjelper også grupper med finansiering ved hjelp av dugnadsprodukter. Ta kontakt for å avtale et møte. Og siden mange tydeligvis tror at det skal komme russekort flygende ut av datamaskinen om de bare poster sin ønskede tekst i kommentarfeltet her stenger vi likegodt kommentarmuligheten… Så slipper vi flere gullkorn. Det er nok et smart trekk for russ som vil nå ut til et internasjonalt publikum.


Og som den skarpe leser vil oppdage, så har vi lagt inn noen ord og navn fra vårt eget arkiv. Generer ditt eget kort!

Russeklær med egen logo! Hoodies, hettegensere, hodebån m. Lag ditt eget design i vårt enkle designverktøy. Gode priser og stort utvalg! Ikke glem å abonnér på kanalen min og trykk liker på videoen Hvis videoen går litt for fort kan du trykke på tannhjulet -Speed og sette den ned litt.


Legg inn usaklig motto, “medlem av” hva du vil og ikke minst tulleadresse! Du kan bestille, betale og allikevel endre russekortet ditt i etterkant. Her finner du en oversikt over russekort. De inkluderer gjerne et bilde, sitater og noen personopplysinger.


Har du ikke vært russ ennå? Klarer du ikke å finne igjen dine gamle russekort , kanskje du aldri fikk bestilt - eller vil du bare pynte litt på det kortet du en gang hadde? Norges største russehandel! Denne videoen vil veilede deg til hvordan du genererer ditt eget russekort direkte fra vår nett. Rosarussekort trykkes på 300g bestrøket papir i topp kvalitet, str 90xmm.


Velg hvilket fylke, hvilken skole og hvilket år du var russ – og finn et bilde.

Har endret mening rundt mitt russekort sikkert 1ganger siden jeg begynte å trikse i russekortgeneratoren, og blir aldri fornøyd. Vil liksom ikke skrive noe som allerede er skrevet utallige ganger tidligere. Dette gjelder ikke russekort og annen spesialproduksjon. Vi bytter gjerne varer for deg, men du blir belastet for frakt ved retur og bytte, 14– hver vei, til sammen 29–. Velg en av våre profesjonelt designede logomaler, eller lag ditt eget design fra bunnen av.


Tilpass logoen med din merkevares farger og firmanavnet ditt. Vi har logoer for alle bransjer! Dra og slipp for å legge til og tilpasse ikoner og illustrasjoner: Canvas maler er tilpasningsvennlige. Zoom inn og sett markøren der du ønsker kartutskrift. Last opp dine egne bilder for å få et spesielt preg.


I venstremenyen som åpner seg, velger du Lag turkart. Juster om nødvendig området som angis med oransje felt, og trykk på Lag turkart-knappen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg