tirsdag 28. juli 2015

Ikea madrasser test

Madrasser for ulike behov. Når du skal velge madrass, er det viktig å finne en som passer dine sovevaner. Derfor har vi et stort utvalg ulike madrasser som passer forskjellige behov. Myke madrasser er ikke alltid lurt.


Artikkelen fra Helsenyt forteller også at for myke madrasser er skadelig for helsen. Dersom kroppen synker for mye ne ligger benene for høyt.

Det øker kravet til blodsirkuleringen, setter hjertet på overarbeid og resulterer i et kronisk høyt stressnivå, som i verste fall forkorter livet med flere år. IKEA vet hvor viktig god søvn er. Derfor tilbyr vi senger og madrasser som vil passe ethvert behov. Enten du liker myk eller fast madrass, kan du finne sengen som er riktig for deg. Vi tilbyr et stort utvalg av senger og madrasser , og hjelper deg til å forstå forskjellen på madrassene våre slik at du kan velge det som er riktig for deg.


Se julegavetipsene våre for store og små. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.

Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Vi samlar tester och recensioner på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Men siden vi veldig gjerne også ville spise den måneden, så valgte vi disse i stedet, for det var også gode madrasser selv om de ikke var helt der. På en klar andreplass finner vi Ikea -madrassen Fonnes, som får poeng totalt. Denne madrassen koster 4kroner.


Dessuten kommer testens desidert rimeligste madrass på en fjerdeplass. Dette er madrassen Florvåg fra Ikea - til 269. Eftersom MIO var beställare av detta Uppdragstest, får företaget av sina sängar i MIO Cape Farewell-serien stämplade med detta emblem. I år tilbake var en vanlig dobbeltseng 150cm x 190cm, de aller fleste madrasser lå nedi en sengeramme og komforten var på svært fast.


I dag er det den myke og store madrassen på 180cm x 200cm som er mest populært, og nesten alle har overmadrass. Sengen har blitt et møbel, sier Hontorp. Dette betyr at du kan få fire madrasser i en, noe som gir deg flere muligheter over ti som for eksempel i forbindelse med graviditet, eller perioder med ryggplager.


I tillegg finnes det madrasser som er inndelt i soner slik at hardheten varierer avhengig av hvor på madrassen trykket blir lagt. Testens taper er ingen ringere enn testens billigste madrass, Sultan Tveit fra Ikea. Den skårer desidert lavest på trykkfordelende egenskaper (av 5), mens pusteegenskapene er ganske gode og faktisk bedre enn hos testvinneren.


Tænk afliver samtidig ideen om, at madrasser med fjedre er bedre end skummadrasser. Skum- og latexmadrasser ikke bare billigere, men også bedre madrasser. En jungel av madrasser Noe av utfordringen når man skal gå til innkjøp av ny madrass, er at det finnes så mange forskjellige typer og merker.

Og noe som er riktig for en person, kan slå helt feil for en annen. Samtidig er valg av madrass veldig viktig, for konsekvensene ved å ha en madrass som ikke fungerer, kan bli store. Kan madrasser fra Ikea som leverer?


Den innerspring madrasser mold til kroppen din ikke bare sørge for en jevn fordeling av vekt. Vi tilbringer opptil en tredel av livene våre i senga, derfor er det avgjørende med en god madrass. I JYSK er kjent for vår gode kompetanse innenfor madrasser. Velg mellom et stort utvalg billig rammemadrasser, skummadrasser, vendbare madrasser eller barnemadrasser. Det finnes en madrass for alle.


Hos oss finner du et stort utvalg av kvalitetssikre madrasser i forskjellige lengder og varianter. Noen liker faste andre liker myke. Kom innom og prøv madrassene våre, vi hjelper deg med å finne den riktige madrassen som passer dine behov. Hos Fagmøbler vil du finne et bredt utvalg av en rekke madrasser med ulik fasthet, størrelse, tykkelse og kvalitet. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.


Vi har madrasser for alle typer senger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg