mandag 11. november 2019

Spesialtilpasset hundebur

Spesialtilpasset hundebur

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. Spesialtilpassede hundebur.


Spesialtilpasset hundebur

Skreddersydde hundebur til alle biler. Dette medfører mange burvarianter tilpasset forskjellige bilmodeller. Dette hindrer at hår og smuss kommer ut i bilen. Vi lager bur til de fleste bilmodeller. Trønderburet har halvt dekkende sidevegger.


Hund - Hundebur til bil. Din hund må være sikret når den er med i bilen. Artfex hundebur – Medium LT – lasteterskel (130mm) kr 4. Leveres etter individuelle mål for det beste for kjæledyret ditt.


Til kenneler, veterinærklinikker og biler. Utnytter plassen størst mulig i dybden, noe som gir kjæledyret en god liggeflate og en god følelse av trygghet, samtidig som det er plassbesparende for eier. Vi har alle produktene fra MiM - Variocage, alle produktene er ikke lagt ut ennå, finner du ikke produktet du leter etter kan du sende oss en mail så skal vi svare etter beste evne. Kollisjonstesten viser at selv de beste selene strekker seg for mye slik at hunden kan nå passasjerene. Veterinær Kristin Wear Prestrud mener likevel at sele er en bedre løsning enn å kjøre med hunden usikret.


Bur er det vi anbefaler, men det er jo ikke alle som har plass til et bur i bilen. Aluconsult-buret gir kjæledyret ditt trygghet og komfort under bilreisen. Enkeltbur som passer i de fleste biler, er du i tvil ta kontakt med oss så hjelper vi deg!


Spesialtilpasset hundebur

Schmidt hundebur er sikkerhetsgodkjent av TÜV i Tyskland. Burene er bygget med aluminiumsramme og er lette å håndtere. Det er lagt vekt på at det skal være god lufting oppe.


Vi leverer stort sett i hele Norge. Alle Herkules 4Pets Pro hundebur er produsert i aluminium og hightech materialer for høy finish, sikkerhet og moderne design, dobbel låsekasse gir også en ekstra sikkerhet. Gummimatte festet med borrelåser i bunn sikrer et komfortabelt og sklisikkert opphold for hunden under bilturen. Dyr, hundebur , hundegitter, grinder til gunstig pris for MAZDA Prisgaranti Rask levering Fleksibel betaling - Skruvat.


Variocage hundebur Svenskproduserte Variocage hundebur med optimal sikkerhet er de eneste på markedet som oppfyller kravene som stilles ved kollisjoner bakfra. Det er det spørsmålet vi oftest blir stilt, og det er dessverre ikke alltid vi kan svare på det. Vi forsøker derfor løpende å notere hvilke hundebur som passer i hvilke biler - og resultatet er denne oversikten.


Vi har spesialisert oss på hundegårder og tilbehør, og har alt du trenger for å lage et trygt og godt hjemmemiljø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg