onsdag 20. november 2019

Riis bilglass dal

Les mer: Spylervæskeavtalen Last ned vår kunde-app og. Vi fikser steinsprut alle dager i året! Riis bilglass avdeling Dal skifter og reparerer frontruter, side og bakruter på alle personbiler, lastebiler, buss, traktorer og gravemaskiner.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Dal - VOGNVEGEN Dal , Akershus, Norway - Rated based on Reviews Meget rask og proff service. Vognvegen Dal – Vis kart.

Dal vil ønske våre følgere en riktig god helg når den kommer. Husk også å sjekke frontruten, eller kom til oss å la oss gjøre det. En steinsprut sprekker fort i disse temperaturendringene som er om dagen. Vi har Bosch vinduspussere til konkuransedyktige priser, og spylervæske. Her tillbys topp service, sikkerhet og kvalitet i alt arbeid som blir gjort.


På alle merker og årsmodeller. Lever bilen till oss så fikser vi skaden mens du gjør noe annat! Vi er er spesialister på reparasjon og skifte av bilglass , og tilbyr rask og god service.

Vi monterer solfilm, reparerer og skifter bilglass. Utfører og spotrepair. Har du en liten parkeringsbulk, og. Kampen spilles mandag 17. Det eneste DU må gjøre for å være med i trekningen er å skrive Heia ODD og hvem du vil se kampen med i. Bilglass – skifte eller reparasjon?


Utover høsten vil det stadig dukke opp nye konkurranser her fra oss i Sandefjord! Send firmaprofil til e-post. I tillegg har vi synergieffekter med allerede etablerte Riis -avdelinger i Horten, Tønsberg og Sandefjord.


Siste brikke som falt på plass var å knytte til oss Erik Heide som. Vi utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler og ellers alle transportmidler. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hos oss håndterer vi alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle våre avdelinger.


Nå tar konsernledelsen grep for å styrke sin posisjon og konkurransekraft. Dersom du har del eller full kasko betaler du normalt bare egenandelen og forsikringsselskapet står for resten. Vi hjelper deg med kontakten med forsikringsselskapet.


Dersom du kun har ansvarsforsikring kan du kontakte oss for å få en pris. Vår tanke er at alt som ruller på norske veier skal være sikker på å få den hjelpen som trengs når uhellet først er ute.

Egenandelen kan variere noe fra selskap til selskap, men er i all hovedsak kr 2. Vi vil uansett alltid sjekke dette med ditt forsikringsselskap når du leverer bilen til oss. Ved reparsjon av steinsprut er det ingen egenandel. Det er ingen bonustap ved skifting eller reparasjon av bilglass.


GlassDrive Alna Verkseier Furulundsv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg