tirsdag 26. november 2019

Scala eik kjøkken

Tilgjengelig i flere farger og materialer. Les mer om vår kjøkkenmodell her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn inspirasjon til ditt nye eik kjøkken her!


Skapt med hendene, hodet og hjertet. Få skreddersydd kjøkkendrømmen i ekte, norsk kvalitet!

Se detaljer og muligheter. Vi hjelper deg hele veien. Les hvordan et designmøte hos oss foregår og hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til et slikt møte. Eik Heltre Heltre kjøkken.


Drømmer du om nytt kjøkken ? Strai har et bredt utvalg unike kjøkkenserier i klassisk og moderne stil. Scala Eik Skifer Bilde. Se alle våre kjøkkenmodeller her!


Vår prisindeks er laget for å gi deg som kunde en enkel oversikt over prisene på våre kjøkkenmodeller.

Nedenfor vil du se det avbildede kjøkkenet priset for alle våre modeller. Merk at prisen for oppsettet er eksklusiv hvitevarer og kjøkkenvask. Vi tar forbehold om skrivefeil eller prisendringer.


Et godt kjøkken må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og skal kjennes både trygt og fornuftig. Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag.


Sections of this page. Strai Kjøkken er historien om fire generasjoner Tobiassen. Her startet han opp Strai Trevarefabrikk. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Legg merke til hvordan sokkelen er en del av innredningen. Frontene har klassiske rammer.


Skapene har ulik dybde som gjør kjøkkenet mer spennende. Skala er høykvalitets spisebord - designet og produsert i Danmark. Serien kjennetegnes av stor fleksibilitet og mange valgmuligheter på form, materiale, farger og ben.


Med gode uttrekksmuligheter er disse bordene ideelle for mindre leiligheter eller for de som tidvis har behov for flere sitteplasser. Alle modeller kan skreddersys for ditt hjem, alt etter din personlige stil og smak.

Her har du en meny over et 40-tall miljøer i denne katalogen. Sigdal er kjøkken med sjel. Du vil finne løsninger for både kjøkken , s. Med ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg også utmerket til sosiale stunder i gode venners lag.


Kjøkkenet er hjemmets hjerte - der øyeblikkene som teller skapes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg