onsdag 20. november 2019

Seajet bunnstoff pris

Seajet bunnstoff til bra priser. Stort utvalg og rask levering. Et tinnfritt selvpolerende kobberdioksyd-basert bunnstoff for tre-, plast- og stålbåter.


Seajet bunnstoff pris

Slitesterkt, fargebestandig og med ekstremt gode groehindrende egenskaper. OBS: Kan ikke brukes på aluminiumsbåter! Mekk fører et stort utvalg bunnstoff. Hvis du ønsker å beskytte din båt fra de skadelige effektene av begroing og øke effektiviteten, er bruk av vanlig bunnstoff svært viktig. Kjøp nå Legg til sammenligning.


Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge. Hvis det er tvil om at båten er ”primet” med en tokomponent epoksy, må hele undervannsflaten som ønskes påført med bunnstoff , slipes ned eller sandblåses til SA 5. Dersom veiledning ønskes, ta kontakt med forhandler eller importør. Hardt bunnstoff med superglatt overflate for høyere fart og ytelse. Svært sterkt og hardt bunnstoff som inneholder teflon, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Speed gir deg høyere fart og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen.


Utviklet for raske motor-båter samt regattabåter. Må ikke brukes på aluminium. Vi har heller ikke testet andre bunnstoffer i hvit farge. Dette klarte seg bra gjennom første sesong. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Bunnstoff kan du få på flak. Mykt bunnstoff er billigst, og brukes mest på saktegående båter. For mykt bunnstoff skal du legge et strøk med primer før du legger nytt bunnstoff for å få skikkelig feste. Med hardt bunnstoff må du slipe lett på det gamle for å få feste.


Velg riktig bunnstoff for din båt. Den grå inneholder mer bindemiddel, og må derfor brukes som første strøk. Søk etter seajet sort bunnstoff på Kelkoo. Sammenlign tilbud på seajet sort bunnstoff fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Jeg vet at maritim har på bunnstoff idag :) brukte international micro eu ellno ifjord.


Pris på seajet 0hos lokal forhandler i Østfold er visstnok 2kr boksen! Noen som vet sikkert? Det er en stor bløff! Legg til dine favoritter.


Seajet bunnstoff pris

Selvpolerende bunnstoff seajet 0marine blå 0. Alle priser er ekskl. Vårt bunnstoff er saktere polerende enn mange andre teknologier. Dette betyr at den er egnet både for seilbåter og motorbåter.


Her får man et ekstremt effektivt bunnstoff for minimum en sesong, i ett utvalg av klare, sterke farger til alle skrog-typer, velegnet til aluminium. Samt landstedsbåter og andre båter som har mye slitasje mot bunnen av båten. HardRacing Teccel gir mindre friksjon enn forrige generasjon HardRacing. Er du usikker på hvilket bunnstoff båten har fra før av, kan du enkelt sjekke dette ved å gni fingrene på båten (overflaten må være fuktig). Får du farge på fingrene, er det mest sannsynlig benyttet selvpolerende bunnstoff tidligere.


Seajet bunnstoff pris

Våtslip båten dersom bunnstoffet er i dårlig stand. SEAJET DREV BUNNSTOFF 034.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg