tirsdag 26. november 2019

Wobl klokke

Tusenvis av dameklokker på lager. Sjekk ut vårt kjempe utvalg her. Stort utvalg av klokker og ur. Lave priser og hurtig levering.


Herreklokker, dameur, dameklokker, dykkerklokke, sportsklokker, sportsur og pulsklokker.

Gjør ting lettere og sikrere med WobL , og føl deg trygg på at ditt barn kommer til å huske det som skal huskes – akkurat når det skal huskes. WobL multi alarm klokke med vibrering Denne klokken er fra amerikanske WobL , og deres smarte digitale alarm klokker med vibrasjonsalarm. Gratis bytte ️ 1-dager levering. Designet og produsert i USA, men har spredt seg over hele verden til glede for store og små. Nå kan barnet få enkel hjelp til å huske forskjellige avtaler og annet gjennom dagen.


Klokken er designet av amerikanske WobL , og er fra deres smarte digitale serie av multialarm armbåndsur med vibrasjon. Disse digitale klokkene er spesielt henvendt mot barn som som trenger en påminnese om for eksempel toalettbesøk eller inntak av medisin. Se beste pris på WobL barneklokke.

Les tester og omtaler før du kjøper. WobL vibrasjonsalarm klokke WobL vibrasjonsalarm klokke ser ut som en helt vanlig, fargerik, gøyal og passe robust barneklokke. Men den rommer mange flere funksjoner.


Ikke minst alle alarmene. For med WobL setter du enkelt og greit opp hele åtte alarmer - eller så mange du trenger opptil åtte. WobL produserer smarte barneklokker med uavhengige alarmer, som kan varsle med lyd eller diskret vibrering (eller begge to).


Klokkens størrelse For bedre kunne forstå størrelsen på denne klokken , har vi sammenlignet det med en 5-krone. Disse klokkene er spesielt rettet mot barn som burde bli minnet på diverse ting. Dette er nemlig verdens minste vibrerende klokke.


De forskjellige innstillingene for alarmer forteller barnet når forskjellige ting skal skje. Det kan være alt fra avtaler for besøk hos besteforeldre til når medisin skal tas. Billde til venstre viser hvor mye av klokken som dekkes av krone mynten.


Alarmene er i form av vibrering på håndleddet, som også er ideelt for hørselshemmede. Ideen har vært suksessfull og bruken av klokken har bredt om seg. WobL brukes nå av barn verden over til stor lettelse for mange foreldre. Lagre dette produktet til en liste.


Gi meg beskjed når prisen synker.

WobL er verdens minste vibrerende klokke. Wobl - klokker da disse bruker mye batteri. Klokken skal ALDRI bli prøvd reparert hos ekstern urmaker. Sammenlign priser på WobL Watch Armbåndsur.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg